|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kasda + Airport sa MacBook pro-om
spojio sam Macbookpro prako kasde via lan kabel na internet i to radi bez frke, sad pokušavam spojit kasdu preko macovog Airport express base station da bi se s laptopom spajao bežično ali ne mogu "nabost" konfiguraciju, neovisno dali kasda radi samo kao modem ili ruter , rađe da mi radi samo kao modem tj da se spajam na net samo kad želim ja preko PPPoE, ako ima nekog s iskustvom na macu OS X 10.4.9 ![]() btw, mac nažalost nije moj (lijep je zaista, a i jak) već od moje prijateljice iz It, ona preferira bežičnu vezu a ja "konkretnu" žičnu tj " s k....da se zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Konkretni komad hardware - a mi nije dopao šaka. Koliko sam skužio, to je ustvari mali AP (WiFi access point). Srečicu Kasdu možeš ostaviti u router modu rada. Spoji ovaj ap mrežnim kabelom na Lan1 ili Lan2 na Kasdi. Taj ap ima neki konfigurator koliko sam vidio po netu. Ukratko, trebaš mu ubaciti da koristi Gateway 192.168.1.1 (IP od Kasde) i trebao bi moći izači na Internet. Ujedno provjer da sam ap nije na istoj IP adresi, ako je prebaci ga na npr.192.168.1.2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|