|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
trazim soltek SL-865PE- L drivere
dakle ak neko ima doma cd s driverima za doticnu maticnu bil bi zahvalan ak ih nekam uploudal ili mi jednostavno na mail poslal .. trazim celi dan po netu ali nikak da najdem .. uglavnom pronalazi bios-e a to mi netreba .. ak bas i najdem kakav link na drivere onda je uglavnom "broken link" .. download sekcija na www.soltek.de ne dela .... poslal mail na razno razne adrese koje imaju veze sa soltekom ali mailovi se uglavnom vracaju ![]() ... pa ak neko ima doma ili mozda zna gde mi se moglo najti nek javi ![]() P.S . da znam da je soltek R.I.P. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da bi trebalo biti ovo http://rapidshare.com/files/37182847/intel-inf865.zip
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Bok! Ja imam bas tu plocu i drajvere ali imaju oko 350MB...malo previse da ti saljem mailom...ako hoces na cd-u?! Inace drajvere skidam sa soltek stanice ali buduci da ne radi mozes si pomoci sa intel stranicama...intel chipset 865...audio mislim da je realtek pa na njihovim stranicama skines najnovije lan takodjer...samo pratis proizvodaca chipseta, audio, lan-a, i ostalog i probas na stranicama onog koji ih je napravio. Najcesce je to i najbolje jer tu imas najnovije verzije a update na stranici zna potrajati ili cak se nikad ni ne desi. Ako budes imao kakvih problema javi se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
tak sam i napravil ![]() thnx ![]()
![]() |
|
|