|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
agp i pci-e
Alo ljudine, imam agp graficku (ati 9600xt), sad bi htio mjenjat graficku,pa vidim da su sve pci-express, a posto se ne bavim kompjutrima vec 2 godine totalno sam u zaostatku. Sad me zanima dali trebam mjenjat maticnu, posto mislim da moja ne podrzava pci-express? Imao sam asusovu maticnu koja mi je pregorila 3 dana nakon isteka garancije,pa sam poslje nje uzeo *gygabyte-ovu 865pe, ostalo je *intel p4 3.0 ht *1gb ram... Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Nove ploče uglavnom nemaju agp utore tako da... ako mislis pci-e karticu stavit onda nova ploca.Ugalvnomm...PCI-E ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala, a dali postoji koja dobra agp kartica,mislim da je bolja od ove, koliko sam vidio agp se uopce vise ne proizvodi, i to vec duze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.nabava.net/katalog/katalog.php?rubr=18300 imaš 7800-tke npr,nisam ziher za atijeve al pošto agp-a nema više prilično su skupe,više ti se isplati preć na PCI-E sabirnicu(investicija za budućnost osim ak se netko sutra ne sjeti stavit nešto novo tipa AGP express ![]()
![]() |
#5 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
mali OT>Imam pitanje koje spada pod ovaj naslov...tako da nije totalni OT ![]() Naime, kod cure imam jednu asrockicu s478 koja glumi htpc sa celerom, a od prije par dana gainwardica Ti4200 GS(ah nekad je to nesto i vrijedilo ![]() ![]() pogotovo jer se radi o vec staroj konfi, pa sam zamijenio vent sa mrtve leadtekice 6200 koji je nekim chudom josh buchniiji od ovog origigi koji je riknuo.Sad imam dilemu -plachat zalmana vf700 koji je vrijedniji od grafe ili joj za tjedan dana utrapit 939dual-vsta i nachi neku "zelo jeftinu" lowest end vgu tipa Gigabyte GF 7100GS PCIE ili BLISS 7100GS PCX ispod 300 chuna.Lastane shta da radim ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam na jednu Ti4200 stavio cooler od Pentiuma 233. Uglavnom ne grije se puno tako da se lako moze nesto improvizirati. Nema potrebe kupovati neke ozbiljnije hladnjake a grafa je ok za tu namjenu. Mozesh i potrazit nekog pasivno hladjenog Radeona 9200 na forumu za tu namjenu.
![]() |
#7 |
KozajeZakon.
|
Hm...shto se tiche tih kreativnih varijanti...brijem da bi morao radit nove rupe na heatsinku,no ajde,recimo da to i prodje ok,gdje bi mogao/osim u linxu/ nac fan dimenzija uzih od heatsinka sa gainwardice dakle 40mm ?ovaj je bio 0,15A...jel moze ic gore i neki zahtjevniji fan?Hvala na savjetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
overpowered
|
Frend je uzeo vent u maxmodusu al mislim da se to zatvorilo,inače ak ti se igra alternative možeš probat stavit pasivac pa neki vent da puše po tome ak si "Sam svoj majstor " ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Otkud ti ta ideja? Imaš X1950Pro sa AGP-om koja je poprilično jaka, a imaš i slabijih tipa X1600, a i nVidia verzija. Prema tome, baci oko na cjenike informatičkih firmi.
![]() |
#10 | |
KozajeZakon.
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() http://aycu06.webshots.com/image/200...7106728_rs.jpg Zadnje izmijenjeno od: Ovca. 15.06.2007. u 11:30. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|