|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Genuine windows problem!!!
Bok!! Prije par dana imao sam nekih problema sa zvukom u windowsima pa sam napravio repair windowsa (booto sa cd, otiso Repair i windowsi su se ponovo instarilari i zvuk radi i sve ostale postavke su mi ostale iste kao i svi programi), ali sada dobivam u kutu neku Validation Faliure. Kaze: This copy of Windows did not pass genuine validation. The product key found on this computer is a Volume License Key (VLK) that has been blocked. Al ne kuzim kak mi je key blockan kad imam legalan key kaj su mi dali na faksu. I taj isti key sam stavio prije godinu dana kada sam posljednji put formatiro komp. I sad kad sam repair Windowse opet sam stavio isti key i sad pise da je block. A kada otidem na microsoft.com update key i slicno, uvijek me vrati u prvi ekran i nemrem nis...
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
800 300300 je broj Microsoft Hrvatska. siguran sam da će ti riješiti problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojato zato jer se Student keyevi izdaju svake godine (logično jel?) pa je tvoj jednostavno istekao, možeš probati sa M$ rješit ali vrlo vjeroajtno ćeš morati na faks po novi... Naravno ako misliš cracknuti windowse to je nešto drugo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|