|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Playstation gamepad raspored žica u njemu
KONEKTOR--> 7 obojanih žica --> 7 obojanih žica zalemljenih na PCB unutar gamepada ODREĐENIM RASPOREDOM -->
E sad ovo ZADNJE ne znam pa ak neko more pomoći...... HVALA Potrgal mi se gamepad tj jedna žica se precvikala. Onda sam išel popraviti ali sam prvo porazal sve žice dolje sa PCB-a unutar gamepada i skužil da sam trebal
zapisati prvo raspored. mulac, to mi se već drugi put desilo..... Ovo je taj gamepad: http://www2.airnet.ne.jp/gelgoog/room/controller.html Njegovo ime je SCPH-1080. Ako neko ima taj gamepad bi mi mogel neko otvoriti ga i iščitati kak je raspored boja zalemjen na pcb. Nisam našel ništ korisno na netu osim kakav je raspored i koji signali idu kroz konektor. Nekaj tipa ovog: LOOKING AT THE PLUG ------------------------------- PIN 1->| o o o | o o o | o o o | \_____________________________/ PIN # USAGE
Znači ide PS --> KONEKTOR--> 7 obojanih žica --> 7 obojanih žica zalemljenih na PCB unutar gamepada ODREĐENIM RASPOREDOM E sad ovo ZADNJE ne znam pa ak neko more pomoći...... HVALA
![]() |
#2 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
fala kvaka ali to nije to. to sve znam i već sam videl. Meni treba kojim su redosljedom žice spojene na gamepad unutar njega..... a toga nigdje nema ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel ista shema na PS2? Ako jeste, rastavim i pogledam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
Dakle, sad sam rastavio svoj DualShock kontroler od PSone samo da pogledam raspored zica... Dakle, kad ga drzis u ruci kao da igras, redoslijed zica s lijeva na desno: zelena, smedja, crna, crvena, zuta, narandzasta, plava, ljubicasta |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
a bi se mogle žice kak "prebrikati" na USB??? Videl sam kod frenda gamepad za x-box složen na USB i stvar funkcionira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|