|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Izgubljene postavke u XP
Komp stabilan, bez problema, firewall gore, redovito čišćen od spywera svaka 2 dana, sken antivirusa svaki dan. I odjednom, pokušavo sam povratit oštećeni doc fajl sa diskete. nije išlo i nakon toga resetiro sam komp. Kad sam ušao u windoze pojavio mi se desktop kao kad prvi put instalirate windoze dakle deafolt pozadina, pita te da povedeš tour windowsima, deafolt screan saver. A na desktopu samo 4 ikone od programa a imao sam ih oko 20. SVi progmami su instalirani bez beda ali bez ikakvih postavki. Dakle sve bukmarke iz opere sam izgubio.... Postavki od maila nema... POčeo sam prčkat po userima i vidim da ikone koje su na desktopu su od deafolt usera i ja prebacim sve od mog usera koji se do sad koristio na deafolt ali ništa (osim što su se pojavile ikone na desktopu). Mrzi me stavit nove windoze kad znam da ću se morat borit sa ZABA-om i inim programima za projektiranje i plaćanje. Ali očito ću morat. Ale te bukmarke što sam izgubio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno si se logirao s administratorskim accountom... Probaj napraviti log off pa se logirati na svoj account.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
|
Al finta je bila da sam ja sve accountove ugasio. A sa svakim restartom se pojavio još jedan acconut više u document ad settings. Jako čudno... U svakom slučaju Vista je gore, nisam se htio više zezat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
|
Ne razumijem, možeš li to malo pojasniti? Na mome mišu nema ctrl |
![]() |
![]() |
|
|