|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem:Vista i driveri
Instalirao ja napokon Vistu....Sve super,ALI....ima problema... Skinem ja s neta drivere za Vistu za svoj Nforce 570SLI chipset,u njima pise da su tamo svi driveri sto trebaju biti,fino....Instaliram,a ono,nema nigdje traga u add/remove driverima za chipset...u Everestu ne ocita HDD temperaturu(Jeli to mozda do everesta ili drivera?? Everest nije Tial i verzija je 4.0)...imam osjecaj kada s enesto prebacuje da je sporije nego na XP-u iako Experience daje ocjenu 5,8 za Disk data transer rate(wtf?,a tak sporije)....I da,HDD kada ude u Win prvih 5 minuta nenormalno swappa,a vjerujte,ne zelite cut Maxtora kako swappa ![]() onda ono bitnije,zvuk...Pogledam u Control Panelu pod sounds i tamo pise da su driveri od Viste....A ne chipseta....I zvuk je jako los,puno losiji nego na XP-u(driveri??)...Moram staviti na 3/4 da mi bude glasno kao prije kada je bio na 1.5/4( ![]() ![]() Kod zavrsavanja instalacije mi je uredno pisalo da je uspjesno instalirano i da restartiram komp....Ja sam to ucinio...OS je Vista Home Premium....Unaprijed zahvalan....
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vista ima gadnu naviku da ne "sjedne" kako treba, a onda i driveri nisu kako spada obavili posao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni u everestu temepraturu na visti ocitava samo za p-ata HDD! beat driveri moguce da ne funkcioniraju kako treba... probaj neke druge... i mene zezaju nekad moji graficki driveri. probaj updaitat vistu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|