|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() imam mali problem...naime kad neku sliku kopiram u wordu i kad sve to save-am,sljedeci put kad uđem u word ne izlistava mi i slike već moram na svaku sliku posebno klikat i stiskat OK...znate li mozda u čeme je problem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
u kojem wordu radis? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
s obzirom da ovdje zagovaramo legalni software savjet ti je tezak samo od 100-550€ ![]() inace (davno sam to gledao pa se ne sjecam) rijec je ili o nekim sigurnosnim postavkama (iako sumljam s obzirom na verziju, tada MS jos nije bio toliko rigorozan oko toga) ili prije da se radi o brzini otvaranja dokumenata. ne drzim offfice na stroju pa ne mogu pogledati di se tocno iskljucuje i kako se zove opcija pa ce morati sam potraziti ali nije nikakva greska, cisto mu negdje fali "kvacica" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na koji način ubacuješ slike? Copy/paste, Insert > Image, drag & drop,...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
domy ista ti je stvar kako ih stavljaš word očigledno ima problema s prikazom slika. kao što je gore navedeno radi se o jednoj kvačici negdje samo što se ni ja sada ne mogu sjetiti gdje se točno nalazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ja ubacujem slike preko copy-> paste..i opet gledam po wordu ali ![]() vise me zanima da li cu moc isprintat slike zajedno s tekstom jer mi je to maturalni rad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Trenutno koristim Office 2003, ali ni sa 2007 ni starijim od 2003 nisam imao nikakvih problema u vezi slika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Jel ti možde kvačica na tools->options->view->picture placeholders? Ako je to checkirano, ne prikazuje slike nego samo njihov okvir. Onda pogledaj jos i tools->options->view->print and web layout options->drawings. Treba biti checkirano. I da ti nije slucajno odchekirano tools->options->print->include with document-> drawing objects ? I na kraju, ako je sve ovo ok.. da te pitam... kolika ti je velicina file-a kad ga spremiš nakon dodavanja slika? Je li značajno veća (tipa par megabajta) ili nije?
![]() |
#14 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
Treba malo prokopat po opcijama i uključit da integrira slike sa dokumentom i sejva dokument tako.
![]() |
![]() |
#16 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Word i ovako svaku sliku koju ubacis u njega prvo prevede u bmp tj. cisti digitalni format. Zato bi file size trebao znacajno narasti kad ubacis slike. Tek ako wordu kazes da zelis da komprimira slike - onda ih smanji ![]() Uglavno.. jos nisam nasao opciju (nisam sitgao ni traziti, danas posla preko glave ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
u svoje slobodno vrijeme samo trazim tu opciju sli nista!! |
|
![]() |
![]() |
|
|