|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
driveri za X800
idem danas po X800 i zanima me koji driveri su najbolji za tu seriju (neki iz "X800 doba" ili najnoviji?). posto sam do sad imao nvidiu i 6600gt, a kod nje su bili bas odredeni najbolji a ne uvijek najnoviji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
7.2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da ne otvaram novu temu bum odma ovdje pitao.. sad kad imam 256mb grafu, jel trebam u BIOS-u onaj apperture size stavit na 256? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#6 |
Premium
|
hehe... znaš da nisam, ali sam pretpostavljao da ima jer je bilo prije na 8rda+ Imam problema sa instaliravanjem control centra... (ili je to novo da dode desno dole u tray ikonica...) jer kad odem desni gumb/properties/advanced tamo nema onih ATI-evih kartica... a ova ikona u trayu se sastoji od: "Easy Setup WIzard/Quick Settings/Infomraition center" i jedino sto mogu riktati je rezolucija i osvjezenje... Instalirao sam onaj framenet 2.0 EDIT: Citao sam malo prijasnje postove pa sam odlucio instalirat ATT a CCC cu maknut... A što mi slite jel postoje šanse da se mogu otkljucati dodatni cjevovodi (nesto sam citao o tome da se moze to sa x800 serijom...)? S kojim programom se to radi? Imam Gigabyte X800 256MB Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 14.05.2007. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Eddie
|
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala, sve sam shvatio tamo pa cu bas ici vidjeti s ATIToolom jel je moja modabilna... nego, jel onda to ostane i kad grafu stavim u neki drugi komp ili ako formatiram komp ili je to samo "softverski" odnosno na kompu na kojem je odredeni softver da grafa radi sa otkljucanim mnoziteljem... EDIT: nista od toga... nemoze se modati jel ima u ATT-u negdje ocitanje temp. za grafu? nasao sam samo "motherboard monitor" i ocitava cpu/chipset/system... Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 14.05.2007. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni radi sa 7.4 ok
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
dakle uvijek su najnoviji bolji? ili da ostane na 7.2 uvijek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Eddie
|
A slušaj, 7.2 su odlični, pomaci se naprave tu i tamo, stavi 7.4, pa 7.6, čisto da si u toku. No ipak driveri se prave više za nove VGA, tako da mi sa starim serijama nećemo vidjeti prevelike pomake. BTW jel ti ploča radi 24/7 na 350, imam nešto slično u planu.
![]() |
#14 |
Premium
|
da ploca radi na 350 konstantno... radi i na 400 stabilno... tek na oko 410 pocinje bit nestabilno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ja sam ti nju odmah metnuo na 1.7V jer ne drzim je nikad ispod 300... prije ove sam imao istu plocu i sa def. voltazom je isla do nekih 300 pa sam automatski za ovu stavio 1.7V. sa ovom kombinacijom iz siga temperatura je konstantno 40-42C bilo idle ili load... chipset uvijek ima istu temp... takoder ta kombinacija nije tiha nego je necujna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|