|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
spyware aplicationas
E ovako imao sam nekih problema sa spywirusima ...u taskmanageru mi stalno prikazivao neke programe koji su vise puta otvoreni i kad sam ih gasio nanovo su se palili .... i uglavnom uklonio sam ih sa "Spybot - Search & Destroy" i "Ad-Aware SE Personal" ali windowsi mi jos uvijek govore da imam neke spySH!TOVE i kako da to maknem - to upozorenje? ( sad je sve super u task manageru) ![]() e da i da upozorim narod ...sve je pocelo sa skidanjem video plugina (file SD_setup) Zadnje izmijenjeno od: duffy. 17.02.2007. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
siguran sam da če to Spyware Doctor+CCleaner riješit! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Brum brum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Skeniraj sa vise alata, restartaj pa opet skeniraj. Ta se gamad zna opet vratiti nakon restarta. Btw zar ovo nije trebalo biti postano negdje drugdje ![]()
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Provaj s programom SmitFraudFix ili AVG Anti-Spyware.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
imala sam nedavno sličan problem. preko video plugina instalirao mi se antivermins - zlob trojan. javljao mi je u trayu system alert poruku da mi je komp zaražen virusom i vodio me na njihove stranice i downloadirao "kvazi" program koji će mi to očistiti. mislim da je ovo tvoje nešto slično... isključi opciju system restore. restartaj komp u safe mode. pročešljaj disk sa avg (free) i spybootSD (free). to bi trebalo riješiti problem. ja sam morala nakon češljanja diska još i ručno brisati u registry-u sve vezano za taj antivermins. nadam se da ti to nećeš morati raditi.
![]() |
#8 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
Čistio sam do sad sa jedno 4. programa.... Kazem ocistio mi je komp ali javlja mi se jos uvijek taj SISTEM ALERT. ma nema mi druge najbolje popraviti sa Frorat c: naredbom: bonker2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nemoj koristiti 2 anti-virusa istovremeno,tj. nemoj ni instalirat drugog dok ti je prvi instaliran KAKO podesiti NOD32: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
jesi pročešljao u safe modu kao administrator? jesi isključio system restore? probaj naći koji zlob ti se instalirao. ma kakvo formatiranje diska. kaj buš to salno radio kad ti se pojavi neka ovakva hebada? a to nema smisla. bori se svim snagama : goood :
![]() |
#12 |
Brum brum...
|
ma znam ...a i neda mi se instalirati win ...ma nacicu ja njaga .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Brum brum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lega, daj skeniraj HijackThisom i nabaci log pa će ti već netko reć što treba maknut...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:02:23, on 18.2.2007 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: ....... EDIT: evo uspio sam ipak sa HijackThisom sam naci sta nevalja ...sad sve 5 ...nejavlja mi se vise upozorenje ...samo sto dok sam brisao obrisao sam nesto sto treba za net .... i to je bilo DSN IP adresu ...vratio sam ju i sad je sve OK. hvala domy: goood : Zadnje izmijenjeno od: duffy. 18.02.2007. u 19:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Duffy, aj molim te reci mi kako si se riješio virusa,imam isti ovaj problem,što ti je pisalo u logu od hijack this-a? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|