|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Dakle, imamo novog davatelja usluga... Nudi uz fiksnu liniju i ADSL, na teletekstu hrt-a pise cak do 24Mb/s!!!!! Ja sam na njihovoj stranici vidio da imaju pakete do 3Mb/s. Za sada rade iskljucivo na podrucju Zapresica te Zagrebu(Gajnice, Dubrava, Maksimir, Svetice i Trnje). Postoji i opcija Triplepay-a(adsl,fiksni te tv sa 60 programa) Cijena najeftinije varijante: Internet 79 kn Mjesečna naknada 1GB Uračunat promet 1Mbit/192Kbit Download/Upload brzina Cijene su izražene s PDV-om Moguće su i druge brzine prema zahtjevu Dodatni paketi 1 GB 20 kn/mjesečno 2 GB 35 kn/mjesečno 5 GB 90 kn/mjesečno 10 GB 159 kn/mjesečno FLAT 248 kn/mjesečno Cijene su izražene s PDV-om Web adresa: www.primatel.hr Pogledajte sami! Pozdrav!!
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn ajmo ovako na t shitu me dsl i 2gb prometa kosta oko 135kn a ovdje bi me isto govno kostalo 115kn za 20 kn mi se NEDA zamarati uopce ... cekam da optima ponudi nesto sto ce biti jeftinije .
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
tocno... mene isto toliko ![]() No ovo je samo stavljeno da bi ljudi vidjeli nesto ''novo'',dakle novo pod navodnicima jer tek kad svaki provider bude imao svoju infrastrukturu tek ce onda doci do liberalizacije trzista a samim time i do pada cijena,naravno ![]()
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
njah, sada im strana malo steka ali za 20kn ono kome se da gnjaviti. Mene ful ono zanimaju te triple play usluge. To mi je ono ful zanimljiva usluga ako naravno bude ok cijena... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma jesi, ali za tako sitne pare za***************avat se, a sigurno im ni tehnicka podrska nije besplatna, kao kod t-scuma, a ja ih zovem barem jednom mjesecno zbog nekog qurca sto nevalja s adslom, a oni buduci da su jos manja firma imat ce sigurno vece probleme nego t-com, pa onda trositi pare na razgovore s njima mi se bas i neda.... |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne prelazim dok ne dobijem za 200kn flat..može i 56k..samo da je goth damn flat.
#8 |
Premium
|
sta da vam kazem, u germaniji flat 10 eura od t-cum over my face ![]() o brzini necu.... : baad : prema svijetu mi smo jos u paleozoiku : Machineg
#9 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
da najbolja fora mi je kaj povecavaju brzine u t - scamu,kofol da mi nevelimo da nista ne rade,pa koji qurac ne povecaju jednom korisnicki paket,i uopce nisam zadovoljan adsl non stop neki problemi oko njega,mislim da je vrijeme da se ukljuce u rad i drugi operateri i da taj monopol za sva vremena ugase!
#10 |
JDM
|
uuuuuu..... Jos cemo se nacekat da ugase monopol ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svi pričaju o 3playu, a cijena ni od korova (osim Vodatela, ali on bi davao 3play preko optike). Primatelu je pokrivenost jača ![]()
#12 |
Premium
|
@coconut Dakle kazes monopol ![]() Koje su tri najace firme u 2005? Odnosno koje firme su ostvarile najveci profit? 1. T- com ( visoke cijene telekomunikacijskih usluga) 2. Ina ( do nedavno odredjivala cijene goriva kako je volja a to radi jos i dalje!!!) 3. Mislim neka banka : stoopid Mislim da sad idem malo dalje od topica no samo sam htio reci da rijetko gdje u svijetu drzava stoji iza svojeg naroda! Dok se ne rijese monopola nece ni za nas surfere biti povoljniji net. Pozdrav!
#13 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Uskoro bi mi doma trebao doći novi-net. Saznao sam da bi do jeseni trebala ona najsporija brzina trebala biti ponuđena. Super je da je flat. Konačno je Međimurje u nečemu ispred svih. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
ovi gore gluposti pričaju. ako vas već tak nervira taj t-com onda odjavite telefon, mobitel, internet i sve. pa daj se uozbiljite. dok je jedini na tržištu onda ne more napraviti ništa. i to bu tak još jedno vrijeme. ja vam velim da budate svi ostali kod t-coma ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
evo da ne otvaram bezveze novu temu imam jedno pitanje da li neko koristi njihovu usluga zvanja u inozemstvo preko predbroja naime, ja to imam i kad god zovem van linija je zauzeta. probao sam po 15 puta za redom i nista i onda probam preko H1 (koji mi je inace operater) i iz prve oce dobio sam uslugu za 3 dana od slanja zahtjeva poštom što je za svaku pohvalu, pa sam se prvo htio konzultirat ovdje prije nego što ih idem zvat... |
![]() |
![]() |
#16 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#19 |
Uptime 99.99%
|
#21 |
Premium
|
Svima vama kojima se za "sitne" pare neda zahebavat' je očito na T-Comu jako dobro... Meni 240 kuna "za kujac" godišnje nije nimalo sitno, niti mi pada na pamet ostavljati ih nekome kome je toliko malo stalo do kvalitete uskuge... A vi njima lijepo i dalje punite džepove i arlaučite po forumima kako je T-Com zapravo scum, kako ***u korisnike u zdrav mozak i kako čekate Godoa da vam donese 24MBflat za 100 ćuna... Zapitajte se malo tko je budala u cijeloj priči; T-com... ili Vi... |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ti i dalje nije jasno na što sam mislio.... evo quotat ću... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
joj kak se vi neznate lijepo razgovarati u zadnje vrijeme.....
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|