|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Super vjesti
Evo napokon nam dižu brzinei spuštaju cijene. http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=77913 Mislim da će ovo biti ponuda tako da 3 mbita flet bude skuplji negdje 50 kn nego šta je do sada bio 1 mbitni flet pa će tako migrirat mnogo ljudi na njega. T-com mašina napokon je skužila kako izvuć još siće iz đepova nas sirotinje ipak treba napunit đepove švabama prije nego šta dođu na ljetovanje. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
objavljeno već na pcexu prije par dana |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam se ni potrudio kliknut na link ![]() ![]()
#6 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
neznam kak se ekipida otvarat tolke teme s "dobrim vjestima" ili pak neborijve topice "kad ce tcom spustit cijene" spustit ce cijene kad ih trziste prisili , ne cekaju da se na hr webu otvori jubilarni tisucuti topic s bitchanjem o tom kak su skupi , pa da onda pojeftine. |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Stvarno je točno... Napokon mi dižu sa 2mb, na 3.... YES!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#10 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma sta serendaju svi, evo bas sam sad nazvao SZK i kaze zenska da nema nikakve sluzbene informacije i dali ce ikakvo ubrzanje uopce ici ili ne.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma oni u T-Comu i T-Mobile su totalno neiformirani djelatnici, sto god ih pitas o novim stvarima slegnu ramenima i kazu kako nemaju pojma, valjda samo par njih pametnih na visokim pozicijama odlucuje, ovi svi drugi su samo ukras |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Toooo...povecali mi budu brzinu s 1mbit na 1 mbit.Ma T-com, you are the best... Zadnje izmijenjeno od: noobcic. 03.04.2007. u 18:57. |
![]() |
![]() |
#16 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pogledajte OVO i budite srecni. Legenda: DL/UL/Limit izrazen u GB START=384/64/1 MAX3=512/128/3 (na ovome sam ja) MAX5=768/192/5 MAX10=1M/256/10 FLAT START=384/64/60% bandwitha (72.7GB) FLAT PLUS=1M/256/60% bandwitha (194.4GB)
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Neshvacam sto se zalite sto nisu digli brzinu s 1 mb. Ako nemas flat onda ti je svjedeno jel 1 ili 10 mb kad si na paketu od 1 ili 5gb. -_- Ako imas flat onda ces za iste pare moc uzet 3 mb down link -_-. p.s. Brijem da je to cim za prvi april jer sam ja juce sebi prebacio s 1 na 2 mb -_- .Da stvarno dizu brzine meni bi odma stavili na 3 |
![]() |
![]() |
#18 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma i s 1 Mb se može skinuti u mjesec dana više nego što se stigne pogledat/poslušat. A s 3 Mbit, ... jedino da nikud ne ides nego da cijeli dan gledas filmove, slusas glazbu i igras igrice i nista drugo ne radis. |
![]() |
![]() |
#19 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Zna se što su procedure i procesi i kako se provode a ne onako kako bi ti htio..... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Danas sam nesto zujo po TPortalu, a kad tamo jedna zgodna flash animacija/reklama. Poklikto par puta i dobio ovo... ![]() Dobro... Za brzine smo bili zier da idu gore... E sad, tu se i spominju niže cijene... I to u MNOŽINI, dakle neće možda biti samo Flat dolje... ![]() Otišao sam na službenu stranica T-Coma i MaxDSL-a i tamo još uvijek mudro sve po starom... Vidjet ćemo, možda ipak ima nade i za nas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
A tu su već i reklame... samo još konkretnih informacija o cijenama nema... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JzpJOQwVHGY http://www.youtube.com/watch?v=jBZAMc449I8 |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Dečki ova najnovija ponuda t- coma može se zvat samo sisanje motke. Nit su nam digli brzine, nit su nam spustili cijene nit se je to pomaklo bilo kamo. http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=77993 Super vjesti više nisu tako super. Moje neko realno očekivanje je bilo da će flat paket na 3 mbita biti skuplji negdje 50 kn - 100 kn i da će se osta rulje prebacit na njega je bilo preveliko očekivanje za t-com |
![]() |
![]() |
#29 |
woot!!!
|
hahahahahaha skoro sam umro od smijeha kad sam videl koje sranje su napravili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|