|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Radeon x1800 gto overclock
Dakle, zanima me iz prve ruke, kolko ste uspjeli naklokati svoju grafu? Meni core ide na 575 MHz, a mema na 580 MHz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
ATI tools i klokaj. Imaš fino artifact scanning i ne moraš za niš više brinut osim temperature.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Neznam, meni se jako grijala sa stock hlanjakom, sad sam puknuo zalmana i drzim je na defaultu pa su temperature ok... nisam probavao vise od 550/550 jer je bila dosta vruca pa sam vratio na 500/500... Na 550/550 sa stock hladnjakom mi je bacala artifekte (doduse to je bilo krajem ljeta nakon 5-6 sati Obliviona u komadu), sa zalmanom nisam probao oc- za cod2 mi ne treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni jezgra ide isto do 575 ali memorija moze oko 1250, nisam trazio tocnu granicu, ali to je bez artefakata i bez diranja napona. Inace je drzim na stock jer nemam previse vremena za igranje u zadnje vrijeme. Interesantno je da je OC isti sa standardnim hladnjakom i sa zalmanom vf700alcu, doduse kuciste ima dobar protok zraka pa se kartica i ne grije previse. Zadnje izmijenjeno od: aero. 22.03.2007. u 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
I ja imam istu karticu. Htio bih otključati dodatnih 6 cjevovoda. Može li mi netko objasniti kako se to radi? Nisam baš neki "englez" pa nemrem sve skužit kaj pišu ovi koji su to napravili! pa ako bi se našao netko pošten da mi to objasni, jer to nisam radio, pa da ne budem nešt zaj... hvala! Grafa je ati radeon saphire x1800gto, na njoj zalman vf-900. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Može li mi netko pomoći? EDIT: jel zna možda netko kolika je brzina memorije na ovo kartici? I dal je bolje klokati u XT ili XL verziju? Zadnje izmijenjeno od: Filip_15. 31.03.2007. u 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Sad vidim da je brzina moje kartice 2.0 ns. a nigdje nema za skinuti biosa od x1800 xt/xl sa samsungovom 2.0 memom, ja sam tražio na http://techpowerup.com/bios/ , jel ih ima negdje drugdje? dal slobodno stavim bios neke druge tvrtke? ako da, koju preporučate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Koristi edit opciju pa možeš editirati svoj post a ne tri puta postati... Za Sapphire su su neki žalili da se ne može modati. A trebaš (mislim) i modificirani BIOS. http://forums.techpowerup.com/showpo...22&postcount=6
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
ali ja imam Samsungovu 2.0 ns memu, a na techpowerup ima samo za samsung 1.4 memu! mogu li staviti taj bios? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Pa probaj naći neki sa 2.0ns ili pročitaj sve threadove tamo i vidi da li je neko flashao istu kakvu imaš. Ili samo editiraj svoj pa probaj. Ovdje na forumu baš i nema X1800 GTO pa nemamo nikakav info "iz prve ruke" Kaj se tiče flasha.
![]() |
#13 |
Guest
|
Znaći mogu staviti od asus-a 1800 xt, sa samsung 2.0 memom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
![]() |
#15 |
Guest
|
Jel mogu samo ovaj svoj original bios editirati da se otključaju cjevovodi? Ako da, kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|