|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Problemi s temperaturom na Asus M2N4-SLI ploči
Da li je moguće da nakon uključenja AI overclocka u biosu na 3% temperatura procesora poraste na 56C u idle, 5% i temperatura je na 75C??????? Sve postavke su na auto, pci-x frekvencija zalokana na 100mhz, pci na 33 mhz. Meni se to čini kao neki bug na ploči, da nisam doživio osobno ne bi ni vjerovao. Kad su sve postavke na defaultu idle temp. je 32-35, a nakon 1h S&M-a na 100% load ne prelazi 48C. Da li je moguće da 5% overclocka može dići temperaturu za 40 stupnjeva dok je procesor u mirovanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Skini programcic CoreTemp i ocitaj s njim, ne vjeruj plocinim senzorima i ocitanjima. Ovaj programcic ocitava direkt iz temperaturnog sklopa u procesoru. Imas zadnji BIOS na ploci?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Stavi i drži prst na hladnjaku, ak se opečeš onda je preko 60. Ako je kak da kažem mlako nema ni 55. Mala ispravka, nije PCI-X nego PCI-e ili PCI-ex(kako hoćeš). Razlika je velika...
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Core temp mi ruši sistem, tu i tamo radi koju minutu normalno i očitava 20-22C idle dok Asus probe očitava 94????? a isto tako i BIOS. MBM 5 koji je na starom sempronu radio najnormalnije ne očitava ništa, ne radi uopće. Everest čita 20-25C . Danas sam napravio flash BIOS-a........kao da sam u zoni sumraka, mislim da je najbolje sve pustit na defaultu i ne zamarat se više. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|