|
![]() |
#1 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
P4 2.0
Imam P4 2.0 soc 478 northwood jezgra, digao sam ga na 2.2 i povecao san FSB na 110 i dAlje ne može,mislim povećam ja i više ali nemože ući u windows, stalno vrti ono XP... Jel to onda njegov max ili trebam nešto drugo uradit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa koja matična? Može bit da nije za overclock. Koja mema? Možda ona koči. De napiši konfu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Napisi malo detaljnije konfu. Covjece, ploca tip, ram tip, ... probaj everset info kopirati.. da vidimo.
![]() |
#4 |
Premium
|
ma daj napravi si potpis ili ispuni u opcijama moj komp! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drift king
|
http://img164.imageshack.us/my.php?i...ezimenasf6.jpg Eto ga. EDIT: Nije meni clockanje tako potrebno, jer na ljeto uzimam novu konfu pa do tada bi mi trebala ova da je malo jača - ako može: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
pogledaj u biosu dali imas agp/pci lock, ili barem da fiksiras agp na 66 i pci na 33mhz. ako nemas zaboravi na clockanje.
![]() |
#7 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
prvo, to je B0 a mislim da oni nisu baš za klokanje.. drugo, stavi CPU/FSB ratio 1:1, sad ti je 3:2... mema bi ti trebala radit na 166 + 10 = 176 x 2 = na 352mhz.. sad je niže nego radi sa tim FSB-om... a jesam ga sad nadrobil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drift king
|
Ma nema veze, ostat ću ja na 2.2 do ljeta, a onda ću vidjet šta će mi C2D ponudit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|