|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
(riješeno) Zblesirani Firefox!
E ovako firefox mi se zblesirao nakon jednog restarta kompa(nasilnog). svaki put kad kad palim imam bookmarks toolbar iako sam ga prethodno isključio, bookmarkse mi ne želi spremiti, tj. spremi ih ali ne spremi naziv pa svaki put moram ići na organize bookmarks pa upisivati naziv bookmarkiranog site-a. Reinstall ne pomaže ima li kakav način da ovo riješim? možda bi se to moglo riješiti brisanjem FF iz registry-a, al jeli ima koji jednostavniji način? nemam spyware-a niti slične gamadi, barem tako kažu nod, spybot, ad-aware, avg anti-spyware, cw shrederer i hijack this |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da javim rješenje, bilo je potrebno u potpunosti izbrisati firefox, a to se napravi da se 1. obriše prvo normalo na add and remove programs, pa se ode u direktorij gdje se nalazio firefox, sve se tamo obriše(ak je šta ostalo) 2. pa zatim na c:\documents and settings\user\application data(u opcijama uključiti show hidden folders)\i obrisati firefox folder 3. pa zatim u start-regedit-pronaći sve od firefoxa i obrisati 4. instlirati novi firefox 5. restart računala i firefox radi morao sam use the search, tema bila 3 puta prožvakana na forumu (slična) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znam da je bila, zato mi se nije dalo pisati opet... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
drugi put PRVO 'use the search' umjesto da sam sebi odgovaraš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|