|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
e nebi zao pravi naslov ali...
eeeeeeee bili su to dani kad sam ja pito za onaj problem o xpjcima i int24 e sad sam se ja sjeto to rjesit... (bravo ja)[zvali su me brzi] i probo malo ovo ono sjebo malo ovo malo ono i jebes ti to ode ja obrisat sve, ali jel bi mogo brisat SAMO zadnju particiju (imam ih 4 pa onda tu 4????) a da mi se ovo ostalo nedira?? kako i sta ce bit s tim gigicima??? ja sam ono tip ZASTO BI BILO JEDNOSTAVNO KAD MOZE KOMPLICIRANO e da i kako napravit nove particije ali s tim da mi se win na prvoj particiji nediraju i da odredim koliko ce koja imat gigica???? zadnji put sam sjebo sve zivo napravio particije u dosu i onda kad sam instaliro win kaze kao nesta kao volume drive nevalja tako te spike nadam se da ce ovaj post proc bez opomena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: e nebi zao pravi naslov ali...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Re: Re: e nebi zao pravi naslov ali...
Citiraj:
![]() dali si razmisljo da se zaposlis ono za reklamiranje proizvoda??? ovo si tako divno sroćio.... PARTITION MAGIC 8.0 riješit će i tvoje probleme :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Hm, pa to nije magija ![]() Netreba ti ni partition magic ![]() Ako se radi o 4 particiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
kad mi je particija veca od 32 gb jel moze iakko bit fat32 ili MORA bit ntfs??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
uz njega dobivate i ovu prekrasnu tavu koja će se...da ne duljim -nabavi magica i uživaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
danas ja ono ko i svakog uobicajenog dana doso upali komp doso ma OS IZBORNIK i odem ja na 98 posto mi xp nevalja kad ono nece...aaaaaaaaaaa ja se prestravio i da danasnji cjeli usrani dan skratim ošlo po drugi put 50gb mp3 i filmova ali bar sad radi kako treba...hm...znam jedno NESKIDAM GLUPOSTI SA NETA A POGOTOVO *.EXE pamet u glavu e da i ovo je prvi put da sam sam digo sistem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
e da zaboravih pitat kako se formatira disk u xpjcima??? u command promptu ili??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
NEMA XP DOSA !! A command promt huh NI GOVORA ! Odeš u Control Panel, Odeš pod Administration, pa tamo Disk Menagment, pa odabereš particiju koju želiš formatirati i to je to, klik na tipku miša, format, i sve dalje pratiš ... Naravno nemožeš formatirati onu na kojoj imaš win XP, no možeš to na drugi način ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|