|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
monitor ne radi kak bi trebao...
Neznam jel ovo hardverski ili softverski problem, ali mislim da je hardverski.. Problem je slijedeći: kada palim komp monitor se ugasi poslije boot screena, a sve ostalo normalno radi (windowsi se dignu i ja mogu sve raditi, ali e vidim ništa). Probao sam spojiti monitor na laptop i radi normalno.. da li je problem u grafičkoj ili nečemu drugom.. grafička je ati radeon x600 Zadnje izmijenjeno od: Sir Shmirkly. 23.03.2007. u 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Po tim simptomima prije ce biti graficka nego monitor koji ti na laptopu radi kako treba, probaj posuditi graficku ako imas od koga pa probaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
sada sam izvadio kabel koji je bio spojen s TV-om i radi... samo je kod logona minutu gornja trećina ekrana crna i onda se tek složi kak treba biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ne vrti se ništa... kad skinem cooler s procesora i dignem ono za izvaditi procesor onda proradi ali svejedno nema slike, a kad je to spušteno onda ne radi ništa... i nema slike ni tona... ja pretpostavljam da je otišao procesor, a možda i socket ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
možda ploča? kad je crko proc(celeron) na soltekici, radili su ventovi al nije bilo slike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|