|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
umrezivanje prek wirles karica?!
imam jednu planet WL-8315 ugradenu u komp,i na laptop spojenu wirles usb stick,ali ih nikako nemogu umreziti,molio bi vas pomoc i to ispocetka,totalna sam noobcina u tom pitanju i nemam pojma o tom i zanima me dal u Dugom Selu ima ikakva wireless udruga?
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Pod prvo moras kartice postavit u ad-hoc mod da bi se direktno spojile jedna na drugu,nakon toga ih postavis u domet i napravis scan.Nakon scana trebala bi se "vidjeti" mreza scaniranog kompa na koju se tada spojis i to bi trebalo biti to sto se tice spajanja.Moras imati na umu i da kartice trebaju biti u istom range-u adresa znaci tipa 192.168.0.1 prvi i 192.168.0.2 drugi recimo,s tim da se moraju razlikovati samo u zadnjem broju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Daj malo koristi sve opcije koje ti Forum nudi, evo ti linka i tu ti sve piše http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62874 Ako ti i dalje bude nešto nejasno, samo ti pitaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|