|
![]() |
#1 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
Prozujalo napajanje
CHIEFTEC 420W, dual fan, ATX2 ver 2.0 Ujutro upalio komp i opa, inace tiho napajanje, dobrano prozujalo. Sad sam ga propuhao( Sprej za ispuhivanje jel? : ) ), ali nisht. Zna mozda netko ovak od shale razlog te jednostavno rijeshenje? : )
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Jel zuji vent ili nešto drugo, zavojnice? Zadrži malo vent pa vidi jel on zuji ako da znaš šta treba, podmazati ili stavit drugi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Sve mi se cini da je najjednostavnije rastavit napajanje, uliti kap ulja u lezaj svakog od ventilatora i to bu vjerojatno to. To je bio lijek za mojeg Chiefteca 360W pred ovo ljeto dok je 5 dana strujom opsluzivalo clockanog Bartona pod full load-om i onda nenadano prozujalo, bolje rečeno "prorompalo" (jadnik je radio moj diplomski rad ![]()
![]() |
#5 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
atm nemam vremena se z****avat s tim, (vec i previshe trhosim tu i tam surfajuci ![]() Najradje bi sad kupio novi psu koliko sam ljen ![]() tnx svima za help
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|