|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Ovako...Danas kada sam bio za kompom oko 19 i 30 došlo je do malog pada napona...Žarulja je onako zatreperila i to se dogodilo nekih 5 puta zaredom,ali brzo,nisam odmah stigao ugasiti komp,svaki put kada bi ona zatreperila u kompu bi se čulo onako pucketanje,ne sada jako,ali čulo se....Ono,baš se vidjelo da je do toga....Ja sam isključio komp nakon što se tako pet puta zaredom dogodilo,i držao sam ga ugašenim nekih 1 sat....U to vrijeme sam ga otvorio i pogledao da li nešto smrdi ili ima nečeg crnog,nema nigdje,onda sam ga upalio i bilo je sve OK,napajanje normalno radi i ne smrdi,tako i sve ostalo,eo sad s njega pišem post.... Pa mi vi recite,da li je moglo nešto otići??Jel ipak moralo je nešto biti ako se čulo to pucketanje?? Ipak,imam ga tek 1 dan pa se brinem... Unaprijed hvala!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
da je nesto oslo primjetio bi valjda do sada. a sad sta je pucketalo tesko je reci, vjerovatno nesto u napajanju. s obzirom da ne spominjes nikakav bijeli dim recimo da je sve dobro proslo ![]() inace novi komp ili ne ne vrijedi panicariti i dopustiti da ti robuje - tko je koga tu kupio? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Inace, ja sam u jednom kaficu gdje sam liku postavio mjuzu (mp3) i gdje se komp ne gasi 3-4 mjeseca tijekom sezone imao slican problem kada bi se jedan malo veci hladnjak ukljucivao. Za milisekundu bi zatreperilo svjetlo skoro neprimjetno ali dovoljno da se restarta komp. Rjesenje je bio onaj stari EI-Nis ispravljac, mislim da ima oko 30 godina, tezak u pm, jos danas radi u tom kaficu vec 4 godine ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
freak
|
Aha,pa nije bilo nikakvog dima,a tko zna,možda je otišlo nešto što još nisam isprobao,ali ne vjerujem,ma ne znam ni sam,dosad je sve OK,nea nikakvih problema ni ništa,a avljda je sve u redu...nadam se... @nino....Pa znam,zato i ja mislim da je nešto otišlo,zato se i čudim kako sve radi,na svu sreću...
![]() |
#8 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Vidjet ćemo Mislave, ja bi reko da je sad sve u redu, ako opet bude tako nešto slično javi se tu nama pa ćemo vidjet... Ako se ponovi može bit da je neš do tvog novog čufteka dok se meni to nikad nije dogodilo premda živim u "sporednijem" dijelu sela kako bi Pop reko.
![]() |
#9 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Gle, nesto moze otici, pregorjeti samo ako dodje do PREnapona (citaj kad grmi pa pogodi el. stup i onda ti u kucu posalje i do koji kilovolt previse), dok se kod pada napona nis nemre skuriti. Da je Chieftec kriv? Vjerojatno losije pegla napone i ima krace vrijeme zadrzavanja od fortrona pa se komp zato resetira. No to nije neispravnost. Trk po UPS! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
freak
|
Oke onda,eo ja sam maloprije otvorio komp i vidio da nema nigdje crnog ni ne smrdi,a ne,komp se nije rerstarto kad je doslo do toga,on je normalno radio......Oke,sad imam malo manje brige,valjda nije nista otislo,nadam se....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
srećom u zadnje vrijeme imam laptop,i meni se to dosta često događalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni koji sam u malom gradiću u Zg županiji, znaju po ljeti prekinut struju oko 3-5 ujutro svaki treći dan. Ne znam zašto, račune uredno plačam. To se događa konstanto ali samo preko ljeta. Sva sreća da mi nikad nije ništa izgorilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|