|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sta treba napravit?
Imam ovu konfu: AMD Athlon 3200+ vience GF6600GT with zalman vf700 AlCu 120GB hdd maxtor 1Gb RAM-a 2x 512MB FoxConn NF4UK8AA Sta bi trebo nadogradit i isplati li se sa 939 prelazit na AM2.Mislim uzet AMD athlon x2 3800+ a grafu kada dođu 8600 serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
O, stari kolega Tekla (s drugog foruma ![]() Ako uzimaš AM2 matičnu treba ti i DDR2 memorija! Znači ako želiš nekakvu nadogradnju treba ti matična, proc i memorija u prvu ruku i nakon toga grafička! Dali se isplati... Biti če bolje nego je sada, to definitivno, ali dugoročnije gledano ne znam isplati li se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Razlika između 939 i AM2 u performansama i nije tolika da bi ti se isplatio prelazak na njega. Stavljanje X2 ili SD bi ti donijelo vidljiv pomak (osim u slučaju da je Venice zvjerski naklokan). Dvije jezgre (X2) čine rad dosta ugodnijim i lakšim.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak bi mjenjao prodaj tu konfu sta ja znam ccc 1800kn-a i dodaj jos toliko i et new konfa ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Ovo za 1800 kn.Ja mislim da je mogu prodat za 2500kn min.Ako neko moze prodat 2 puta losiju konfu za 2000kn zasto bi ja svoju prodo za 1800kn.Necu komp prodavat nego samo nadogradit.neisplat mi se prelazit na am2.tek kada nova tehnologija izađe onda kupujem novi komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
jbg a sta bi nadogradivo ??? onda radije cuvaj lovu za novi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace ako bi vec prelazio moja preporuka bi ti bila e4300 neka obicna p5b i giga ddra2 sto te nebi puno vise od am2 kostalo a imao bi zvijer.
![]() |
#12 |
Premium
|
Da kada bi prelazio onda bi uzeo nekog intela npr E6600.samo dođe puno para. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|