|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
AGP nedoumica:PowerColor X1950 PRO vs GeCube RADEON X1950PRO
Znaci ovak, planiram prodat svoju 7600GT skupa sa zalmanom i kupit X1950Pro. Neznam koju od navedenih grafa da uzmem: PowerColor X1950 PRO Za 1760kn iz Ve-Mila, dolazi sa Accelerom gore. ILI GeCube X1950Pro Za 1660kn, dolazi sa normalnim hladenjem. Znaci moram dokupit neko bolje i skoro na isto dode. Za gornju grafu je 1,5god garancije, dok za ovu dole 2. Zanje pitanje, jel moze Djuro VF700Cu hladit X1950Pro bez poteskoca? Ako moze, 7600GT ide bez zalmana na prodaju, ili ubodem ovu gore sa Accelerom i miran sam. Hvala na odgovorima. ![]()
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Uzmi ovu dolje navedenu....bolje ćeš proći,i ima veću garanciju....i ne brini,VF-700 će ju ohladiti bez beda.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni Đuro VF700Cu hladi uredno AIW X1900.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ok, bit ce ova dole. ![]() Samo jos pitanje, opcenito razlika izmedu te dvije firme? Nisam u zadnje vrijeme imao nista ATI branda, pa neznam kakve su. I jos, jel ce moje napajanje moc upogonit to sve? ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Napajanje bi trebalo biti ok.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
GeCube X1950Pro je sasvim oky mada nisam bas odusevljen sa tim njihovim hladenjem.... imo sam GeCube X800GTO pa mi se dubre stalno grijalo ko ludo a vidim da je hladenje ostalo isto bakreno ko na X800GTO zato ti preporucujem PowerColor X1950 PRO sto se tice VF700Cu i Sapphire nudi Zalmana http://www.pcmasters.de/fileadmin/ne...te_Card_01.jpg nije bas za usporedit sa VF700Cu al tu je negdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Gigabyte nudi na modelima x1950PRO i 7900GS Zalmanove VF700AlCu. Znaći nema potrebe za modanjem grafulje i ne gubiš garanciju na grafičku! Ali... uvjek postoji neki ali ![]() Ne znam dali se Gigabyte-ove grafulje mogu naći u AGP verziji! Ako ih nađeš, to ti je onda definitivno preporuka. Cjena je ista ali dolazi sa odličnim hladnjakom! PS: VF700 je dovoljan da ohladi bilo koju ATI-cu i GeForsicu i to pri jačem OC-u! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da postoji i Gigabyte-ica sa Zalmanom (ve-mulj). Ima sufiks Ultimate.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
konacno i ti novu grafu, a? morat ces ju donijet do mene da vidimo kak to dela u usporedbi s mojom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|