|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nova graficka AGP
htio bih kupiti novu graficku e sada me zanima koju uzeti Sapphire X1950PRO, 512M, DDR3, DVI, TV, AGP VGA AGP CLUB 3D ATI Radeon X1950 Pro, 256 MB, tv-out, Dual DVI Powercolor Radeon X1950Pro AGP, 256MB, TVout, DVI GECUBE X1950PRO 256 MB DDR2 256 bit, S/HDTV, DVI-I, TV-out, Dual link DVI Koje su razlike u performansi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Skoro pa nikakave.....uzmi onu s najprihvatljivijom cijenom ili onu s najdužom garancijom..... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, bilo koju od navedenih da uzmeš ne možeš promašiti, nema nikakve razlike u performansama. Probaj saznat kakav je bundle, pitaj u trgovini il tak neš a i dobro ti je mislav reko: uzmi s najdužom garancijom
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uhm... Powercolor ili Club 3D. Kolko sam gledo one imaju Accelera na sebi za razliku od Sapphirea i GeCuba. Osobno bi uzeo Club 3D, jer ima 24mj garanciju dok Pwrclr ima 18mj. Nešto što bi definitivno trebao napraviti skupa s kupnjom grafe, uzeti si barem još jedan keks 512MB meme za konfu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Za te pare (1900kn) prijeđeš na AM2 uz pripadajući procesor i uzmeš si neku 7300GT DDR3 memom koja s fino kloka i moći češ sa pristojnim postavkama igrat igre. I još nešto para skupiš za još barem 512 MB memorije. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|