|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
USBportovi ne rade..?
sto god spojim na USB port nista ne radi na njim, u BIOSU sam provjerio da je sve ukljuceno,al od USBa nista, kad stavim mis u neki port na djelic sekunde se upali i onda opet ugasi i nista dalje, evo sad snimam Windowse i nije ga svejedno registrirao, jel ima ko kakvu ideju.... u Device menageru pise da je sve OK evo sad cu snimit windowse pa cu onda napisat i model maticne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jesu li radili pa najednom prestali raditi ili?Jesi pogledao jesu li dobro spojeni na ploči?Jel to ona moja ploča ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sruk
|
nije to tvoja ploca ![]() Neznam kaj je bilo sa njima, al kad mi je prijatelj donio komp ne rade. dobro je spojeno....radi se o onima iza koji su na ploči Ploca je ASrock K8NF4G, evo sad sam vidio da ima na sebi one pinove na sta mogu spojiti dodatne USBove pa cu probat kaj ce oni rec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd napravi clear CMOS za svaki slučaj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Novi BIOS?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
a cuj...neznam, ni sam nisam pametan, vise nemam volje ni prckat po tome, zamrzio sam ASRock totalno.svugdje pise da je sve ispravno i da dobro sljaka al zapravo ne sljaka nis. meni se cini da su svi portovi ispravni, mozda bi pomogo novi bios, probat cu prosvrljat malo ak uhvatim vremena... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Što što windowsi kažu da sve radi ne znaći ništa. Probaj ti bios novi stavit i to ti je to. Ako i dalje ne radi onda........shotgun ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|