|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000 Laser & MX1000 & MX Revolution
Uzeo bi si tu tipkovnicu, no hebe me što mi netreba MX1000 miš. I šta je najgore, nemrem ga se riješit, jer koliko vidim dobije se samo jedan USB receiver. Ima ko kakvu ideju ili prijedlog, kako da recimo, kupim MX5000 a da miša poklonim burazu ili prodam. Uzmite u obzir da imam MX Revolution Miša, i dal bi se šta moglo tu iskombinirat...? Tipa, da moj MX REvolution radi na Recivere od MX5000, a da MX revolution Recivere da burazu ili prodam skup s MX1000. Help Također, zanima me dal se može recimo preprogramirat Reciver ili Miš, tako da pašu neke frekvencije, neznam, ono, tražim neko riješenje, jer ako ću već pljunut 800kn za tipkovnicu, onda bi bar htio prodat MX1000 za neke pare, pa da mi se ipak neš vrati. Znači, kako ukombinirat MX5000 i MX Revolution, te da se riješim MX1000 kojeg se dobije uz MX5000? Dal će uopće MX Rev recimo moć sam od sebe raditi na isti princip kao što bi trebao raditi MX1000 koji se dobije uz MX5000. Puno pitanja, malo odgovora ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ovako, ja imam MX5000 i miša MX1000 i meni je sve skupa radilo i sa drugim reciverom jer koristi bluetooth tehnologiju, tako da ako imaš bilo kakav bluetooth možeš upariti miša i raditi će. Ne treba biti bluetooth v2.0 već može i starija verzija jer su kompatibilne. Možda je jedino bitno da koristiš widcomm drivere za bluetooth ( nisam siguran hoće li raditi i sa drugim driverima, ovo je provjereno) i instaliraš upravljački paket od logitecha setpoint i nema problema. Ako zapneš javi se pa da ti pokušam pomoći. Sya
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako je MX5000 BT onda nece raditi jer MX1000 kao i MX Rev koriste Fast RF vezu koja bas i nema veze sa BT. Jedino da je nabaviti komplet koji koristi fast RF...
![]() |
#4 |
Premium
|
Šta nije MX revolution na bluetooth? Ja sam nešt zabrijao da je on BT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hm, poprilicno je jasno istaknuto što je BT, a što "Cordless": BT: MX5000 Cordless: MX Revolution MX3200 Laser MX3000 Meni je ovaj MX3200 simpa.
![]() |
#6 |
Premium
|
MX3200 izgleda dobro. Malo mi se čine da one tipke ispod numeričke tastature bi samo smetale. Kakav je to miš, piše samo laser... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa moj MX1000 radi preko bluetootha. I lijepo je na njemu označeno i kada ga spajam spaja se preko bluetootha!!! Na RF-a. Imao sam prije ovoga RF miša ali nema do bluetootha! Sya
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da ne otvaram novu temu, mislim si ovih dana ubost Logitech S510 Cordless Desktop, >>link<< uglavnom, sto mislite o toj tastaturi i misu? inace nemam iskustva sa bezicnima pa me zanima i kako to ide s baterijama. kako vi koji imate bezicne miseve/tastature, jeste li zadovoljni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
faker^2
Datum registracije: Jan 2007
|
neću ni ja otvarat bezveze novu temu..zanima me što mislite o Logitech MX3200..koliko traju baterije i koliki je domet? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|