|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Smrzavanje kompa pri startanju
Frend mi je donjeo komp i rekao da je krepao. Uglavnom problem je pri paljenju kompa, nakon testa memorije komp se smrzne i ne diže windowse. Ima tko kakvu ideju u cemu je problem? jedino sam memoriju isprobao pa znam da u tome nije stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
možda da probaš flashat novi BIOS(ako se nesruši do tog dijela), možda je stvar u napajanju /*NAPIŠI CIJELU KONFIGURACIJU*/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Napajanje je prakticki novo pa mislim da nije u tome problem. Budem probao s flashanjem biosa, a ako nije ni to sta da onda radim? Rijec je o nekoj Gigabyte maticnoj, socket A, Athlon XP 2500+, radeon 9200, i ddr 400 memoriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
koje je napajanje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Napajanje je codegen od 400w, krš od napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li krene s detekcijom diskova ili se smrzne prije toga? Iskopčaj svu optiku i diskove s ploče, sve kartice, ostavi samo proc, memoriju i grafu pa onda probaj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krasno, nema šta... Da li ja to vidim šaraf u konektoru? : stoopid
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Nema nikakvog šarafa, nego je loš fotić. Izolacija s žica se malo otopila, a ostalo se koliko toliko vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|