|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Misterij zvan Usb stick
i tako ja jednog lijepog dana odem u adm kupit usb stick. kupim super talent stick za 135kn/1gb. i ja sam sretan dođem kući i sve uredno radi.sutradan odem na fax nešto skinem sa neta stavim na usb stick i dođem kući kad ono nema ništa na njemu(a na propertis piše da je zauzeto onoliko koliko sam stavio)!?????sutradan napravim isto ali ovaj put svaki je file corrupted. odem ja u adm i sve lik lijepo ispričam i on proba na 2 svoja kompa i on RADI! sve normalno!ja poludio(mislit će lik da ga za***avam) stavi on neke svoje slike na stick i kod njega sve radi. ja dođem kući i na mom kompu te slike nerade,ni jedna. i trgovac mi da isti takav ali novi i opet se ista stvar događa!WHY???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel kad ga vadiš iz kompa odeš na ono safely remove hardwer ili ga samo iščupaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj isključit/uključit USB legacy support u BIOS-u...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
probaj onda sa safely remove hardware... neka racunala eto ne vole bas takvo vadenje sticka... inace preporuka je svakome da napravi taj safely remove hardware-->stop prije cupanja sticka, to je poso od max 3 sec. bilo je cak i slucajeva da je stick rikno ak se tak cupo... al to je bio davno
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj mu dodijelit drugo slovo u disk managementu. Ja sam imao slicnih problema jer na poslu imam mrezne diskove pa se tukao sa jednim od njih. Kad bi ubacio stick (na poslu) ne bi ga uopce bio prijavio u win exploreru dok u je u tray-u postojao. Restartao bi komp i onda bi se pojavio ali kad bi doma prebacivao filove neki su bili korumpirani ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dobili smo u firmi 5 supertalenata od 2GB i samo jedan radi normalno. a i to nisam siguran jer ga vlasnik ne koristi, pa može biti samo uvjeren da radi normalno. uglavnom, smeće je. ako radi radi sporije od USB 1.1, fajlove koje na njega kopiram kasnije ne mogu koristiti jer su koruptirani. formatiranje ne pomaže. vrati ga i zamijeni za bilo koju drugu memoriju |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
tako je i meni točno bilo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Mene je također zezao jedan 256mb usb stick i riješio sam to formatiranjem uz pomoć http://www.roboform.com/dist/Pass2GoFormat256.exe
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|