|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
pomoc!instalacija katane
imam asus p4v800 i na njoj p4 2.8 ghz pprescott!e sad je probllem taj sto neznam kako staviti katanu na maticnu!molio bi pomoc!
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Majko moja : hitthewa Vec sam ti odgovorio na to, pogledaj UPUTE koje si dobio s coolerom, sve je nacrtano. Idiot-proof. Dao sam ti i link do uputa. Kako mislis da ce ti netko RIJECIMA moci opisati cijeli postupak i da ga ti skuzis bolje nego iz uputa? : nono : EDIT: Imas i na ovom linku slike kako je stavit: http://www.silentpcreview.com/article271-page1.html
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da znam, ja sam mu preporucio da je kupi od tebe ![]() Pa bome jesu. Mislim nisu kao Zalmanove, ali da se moze skuzit iz njih sta treba napravit - moze ![]() Bome opsiran opis problema : roller : Pa daj opisi malo detaljnije. Sta to neide? Gdje si zapeo? Jesi pogledao ovaj drugi link kaj sam ti dao?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ajde nek plati nekom iz Zg pijacu i cevape pa mu slozite to, jos ce nesto strgat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|