|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem sa hal.dll, writecache-om i sl.
Palim ja komp. i na boot menu odaberem WinXP, kad ono baš tad nestane struje. Palim ja ponovo (opet boot na WinXP) kad ono: WINDOWS COULD NOT START BECAUSE THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPT: <Windows root>\system32\hal.dll Please re-install a copy of above file. Bootam Win2000, da vidim što je sa ovom particijom na kojoj je xp. Particija neformatirana, 0 bytes ukupno i free, promjenio se volume name. Mislim da je to zbog uključenog write-cache. Ja bi to bio odmah formatirao da je neka druga particija, ali tu su mi važnije mail poruke koje nemam na backupu, i slične stvari. Može se li particija nekako ponovo vratit da bude sve po starom, bar kad bi fileove mogao izvući? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
|
p.s. U recovery konzoli particija nije prepoznata (NTFS) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Mogu se pokupiti fileovi. Možda se može vratiti i particija da bude sve po starom. wrire-cashe nema veze s time. Vjerujem da je nešto drugo u pitanju.
![]() |
#6 |
...
|
e ovako, uspio sam. prebacio fileove na drugu particiju, formatirao di je bio xp i vratio nazad i sve radi. samo mi nije jasno zasto se particija na kojemu su winxp vidjela samo pod win98 (i to duplo e: i h ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|