|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Gasenje racunala....
imam mali problemcic, komp se gasi... a sada da pojasnimo malkice... dokle god sam u 2d-u, znaci browsam po netu, slusam mjuzu, gledam filmove ili komp neradi nista, samo radi u praznom hodu...dogodi se da se sam od sebe ugasi...znaci kao da neko klikne shut down gumb, ali bez ekrana...normalno surfam, samo odjednom se zacuje zvuk gasenja diskova i komp se ugasi...ne resetira...nego bas ugasi...upalim ga ponovo, a windoze ne registriraju da se omp uoce ugasio... ukoliko sam u 3d-u, sve radi savrseno, nema gasenja...nista...sve najnormalnije... sumnjam u napajanje , ali plaća je tek 18.stog tako da nemam bas love na bacanje...bilo kakvi savjeti bi pomogli...a ukoliko postoji neka dobra dusa da skokne do mene sa svojim napajanjem, samo da probam, pa da maknem taj uzrok, castim pivom ili konjakom...ovisno sto preferira :P btw. gasenja su totalno random, jedan dan nista, drugi dan svaku minutu nakon dizanja... unaprijed hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
prvo provjeri ram |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
novi update.... nakon sto sam ga cijeloga raslozio i slozio nanovo...nije htio upaliti... znaci prvih 5 min stiscem power button a nista se ne dogadja...kada odjednom malo povuce, blicne lampica na ploci, vidim da dobija struju a zapaliti ne zeli...i za min se upali ko da nista nije bilo....nesto mi tu smrdi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pogledaj malo kondezatore dali je koji došao ko kišobran ,mislim napuhao se imamo sam slično mat je bila u spoju i tipu još skurila i proc pa ssm mu promjenio i proc i mat i radi naravno bilo je oko 7-9 kondezatora napuhanih a dovoljan je i jedan da ode pa da onda npr proc vuče više struje itd pa strada napajanje ,vrtložne struje. preporuka pogledaj matičnu
![]() |
#7 |
Premium
|
svi kondici u redu...niti jedan nije ni malo napuhnut...misterija se nastavlja.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|