|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
problemi sa napajanjem ili grafom
Imam grafu geforce agp 6600GT i kad sam je stavio, komp mi javlja da nema dovoljno snage ili power te da radi na smanjenim performansama a napajanje je MS 400W sa 180 W čiste snage- Je li problem u napajanju? U igrama recimo : FarCry na low detaljima sa high engine na 1024*768 ide bez problema ali Hitman:Blood Money i pri najmanjoj rezoluciji trza i skoro je neigriv(mislim da bi ga trebal igrat barem na medium) I pojavio se još jedan problem a taj je da mi je možda riknuo modem; inače komp javlja da je sve u redu sa modemom ali ja nemam onaj dial tone i nemogu se spojit na internet- je li moguće da je pregorio? Inače znam ono uključit/isključit dial tone i ostalo; stvarno ne kužim,do nedavno je radio Eto pomagajte ako znate a možete mi preporučit ako treba i novo napajanje ali da je što jeftinije; recimo imam ponudu codegen 500W za 100 kn? Je li to dovoljno jako za tu grafu? Ostatak konfe: intel celeron 2.6@2.8Ghz,matična asus P4SGX-MX,768 MB rama 2700 DDR400 tvinmos@200Mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj za pocetak u grafu upiknut neki od molexa sa neke druge grane (manje opterecene). I stvarno bih ti preporucio da zamijenis to napajanje, barem sa Chieftecom ili Fortronom od 350W, koji ce biti dosta (i previse) za tvoj komp. Codegen zaboravi, makar je tih 100kn za tog 500W-og na mjestu, ali kad vec kupujes, kupi nesto posteno. Sto se tice spajanja na net, napisi tocno sto javlja, jer ovako napamet moze biti 1000 uzroka. Ako ti izbacuje onaj troznamenkasti error code, pogledaj tu sta znaci: http://www.modemhelp.net/dunerror/dunerrorcodes.shtml
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
To mi isto javlja da nešto upiknem ali neznam ja šta je molex,ja sam grafu samo gurnuo u agp utor i zašerafio je sa onim šerafom i gotovo-ako mi to možeš detaljnije pojasnit Što se tiče modema,klinem na vezu Carnet ili t-com,kliknem dial i pojavi se neki tekst : the conection could not be establish... i contact your administrator To mi se i prije pojavljivalo ali uvijek sam riješio,ili uključim dial tone ili isključim,pa neznam ni sam ponovo instaliram modem ali sad sam skoro sve promijenio,probao i neće-koji mu je bog neznam ni sam- budem još pokušavao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://www.hardwarebg.com/newrev/33/molex.jpg Na njega moras spojiti jedan od onih utikaca koji idu u hard disk ili cd-rom. Dakle, nadji neki slobodan u kucistu i ubodi u to. TOCAN error daj, ovo je opet nepotpuno. Jel cujes modem da bira ili stane prije biranja?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
Nadam se samo da imam neki slobodan molex onda EDIT: Imam ponudu i za enermax 350W za 200 kn,je li ono bolje od tagana i fortrona 350W Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.02.2007. u 17:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
m4x, dobrodošao na PCE forum. ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|