|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() ovako!!!!!! kupila mi ekipa za rođ. grafu radeon 9600 pro power color(agp)128 bit, 256mb. e sad prob je što naravno neće da mi upali monitor a matična(matsonic ms8137c+) pišti nešto kao 1 kratki beep, pa jedan dugački pa opet kratki (znači prob je u u grafi agp-u ili monitoru). nakon toga vratim staru grafu geforce 4000mx 64mb, ista stvar. dali je moguće da sam sjb agp slot time što nisam izvadio kabel od napajanja bez obzira što mi komp nije radi u tom trenutku. ...e da,i komp mi se upalio u trenutku kad sam gurnio novu grafu u agp!!!!!!! pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Plan A 1. Izvadi kabel od napajanja 2. Napravi clear cmos 3. Vrati sve pa probaj Plan B 1. izvadi kabel od napajanja 2. Izvadi bateriju na pola sata 3. Vrati sve pa probaj Plan C 1. Kupi drugu plocu
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
tenks dog ali to sam to sam vec sve napravio! i na kraju je bilo ono najgluplje što jedan čova može napraviti ---- NE GURNUTI GRAFU DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! mislim šta reći!!!!!!!!!!!!!!!! kreten, kreten!!!!!!!!! tenks enivej!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|