Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.01.2007., 10:08   #1
yaya
Guest

Zastita wlan-a Thomson Speedtouch 780 WL

..kako da ja provjerim da ima na sebi zastitu i kako da postavim zastitu na njega , molim vas detaljno jer nemam pojma o tome, hvala i pozz
  Reply With Quote
Staro 22.01.2007., 13:18   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
pogledaj malo po googleu.. pogotovo po google grupama

najvaznije je da ako dignes wireless stavis wpa zastitu. sve ostalo moze cekati. ako neces koristit wireless ugasi ga na njemu. ostalo nista nije hitno za namjestati a ako si ga uzela od iskona mislim da je vec poprilicno dobro namjesten sto se tice svega...

ja cu ga uskoro dobiti pa ti mogu javiti za par dana sto sam ja mjenjao odnosno namjestao po njemu.
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.01.2007., 13:24   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Thompsona je još malo u prometu pa se baš ne zna najbolje kako ga podesiti, ali pretpostavljam da u nekim Advanced postavkama treba staviti WEP ključ. Imaš negdje na T-Com stranicama pdf file o zaštiti, ali za se555. Pretpostavljam da je slično i s tvojim WLAN routerom.
Staro 22.01.2007., 15:15   #4
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
@coconut
Pa nebudi klavir daj dami lipo link

@yaya
Ovo je pisano za SE515 ako se ne varam ali će poslužiti jer je kod tebe samo "slikovnica" drukčija. Hoću reći da su pojmovi i procedure iste samo se razlikuje izgled na ekranu. Svakako dok ne naštimaš piši na papir što si unjela kao šifru da to isto možeš unjeti i u kompovima sa WiFi - jem da nebi posli bilo "nemogu na net . . .".
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2007., 18:53   #5
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Trebao bi ti po doci zasticen. Ako imas neku wifi karticu pogledaj dostupne mreze, jedna zasticena bi ti trebala biti SpeedtouchNESTO.

Druga varijanta je da u browser upises http://192.168.100.1
Nisam siguran da li ce te pitati za password ili ne ali mislim da ga nema ako te i pita. Odskrolaj na toj stranici dole do Home Network i klikni na Wireless.

Imati ces nesto slicno ovome:

Security

Allow New Devices:New stations are allowed (automatically)
Security Mode:WPA-PSK

Vjerovatno ce ti pisati WEP pod security mode. Da bi to promjenila na WPA-PSK klikni na Configure u desnom kutu gore. Zatim klikni na Use WPA-PSK Encryption, upisi kljuc i klik na Apply
the_ghost je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno