|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) ASRock Conroe945G-DVI nece prihvatiti BIOS
Uglavnom danas sam prekopao kucu i nasao disketnu. Nasao sam neki modani bios za gorenavedenu plocu i moze se staviti samo preko diskete ili sam ja krivo shvatio. Stvar je u tome da se drzim uputa i da nece, izbaci neku gresku kao da fajl (bios) nije nadjen. Inace nije da sam teski pocetnik i upravo sam preko diskete stavio original bios 1.60 i radi. Vidio sam jednu razliku izmedju original i modanog biosa a to je da mi dok sam u dosu i upisem dir kaze da je modani bios "bin", a original je neki "60". Tako da nekontam bas taj dio. Netko tu na forumu cak i ima taj bios na istoj ploci. Pa pomozite i pojasnite mi to malo.: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa ako ima nastavak 60, ti pišeš: asrflash imebiosa.60 i lupiš ENTER, trebalo bi raditi tako. Ako neće, preimenuj BIOS u recimo NEWBIOS.BIN i tako flashaj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je uspio sam. Malo je glupo to napravljeno. Mislim dobro je napravljeno al su me ubili u pojam sa imenima. Uspio sam stavit taj bios doduse jos uvjek imam ogranicene od nekih +20 i nesto mhz na fsb, tako da nisam nista dobio. Eto hvala na pomoci svejedno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|