|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
(riješeno) Virus/spyware/restartanje kompjutera
ovako random se pojavi poruka nja nja error in system32/services.exe i počne mi countdown za restartanje kompa. nemogu niša napravit naravno. Ok sweepao komp sa avastom, avgom, antivirom, removeitproom, ad-awareproom, spybotom, avgantispywareom što u normalnom modu što u safemodu. Nešto je našao puno sam maknuo smeća ali ne i ovo gore sranje.... ok nakon restartanja kompa dođe lijepi plavi blue screen i kaže: problem je nastao u system32:lzx32.sys. Ne znam da li su ove dvije greške povezane ali svakako su iritantne budući ih nisam mogao ukloniti s 4 ativirusna i 3 antispyware programa, još sam negdje izgooglao da se zna dešavat ovaj problem i da se može uspješno ukloniti DSFixom i Smitfraudom kojeg još nisam isprobao, dakle je**** mater, molim za pomoć oko ovog smeča. i još mi je neki treš virus spysheriff kojeg samo avg detektira ali ne briše. P.S. oprostite za spam, server nije bio radio pa sam više puta kliknuo, ali čudi me da nema ni texta Zadnje izmijenjeno od: yggdrasil. 14.01.2007. u 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
nisi probao s nod32, imas free trail. Imas i bitdefender online scanner. inace NOD je AV koji definitivno preporucujem!! Isto tako probaj pocistit sve sa Spyware Doctor i Webroot Spy Sweeper. Sve drugo su kiki bomboni naspram ovo dvoje, IMO naravno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Probaj sa : http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.zip Ako ne pomogne opali HijackThis ,na analizu. Instaliraj si portable verziju Kasperskog na USB,,,pa skeniraj.....Jesi li isključio System restore kad si skenirao u safe modu..?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
NOD32 je našao: WIN32/PRCVIEW WIN32/HOAX.RENOS WIN32/RUSTOCK no nije uspio pobrisati navedeni WIN32/PRCVIEW iz slijedecih entry-ja: C:\RECYCLER\S-1-5-21-1659004503-448539723-682003330-1003\Dc1.zip »ZIP »SmitfraudFix/Process.exe - Win32/PrcView application C:\System Volume Information\_restore{894F40B3-FFC9-4F6D-9985-9579085FFFD5}\RP94\A0069738.exe is infected with application Win32/PrcView. C:\System Volume Information\_restore{894F40B3-FFC9-4F6D-9985-9579085FFFD5}\RP94\A0072757.exe is infected with application Win32/PrcView. mišljenja......? još moram probat sa spy sweeperom sad....... P.S. opet sam dobio u međuvremenu blue screen s ovim kao greškom: system32:lzx32.sys |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa to sta NOD ne moze pobrisat provaj sa Tune up utilities pa pod file recovery Destruction>Tune up shredder>i odaberi File/folder i stavi lokaciju toga sta se ne moze pobrisat....Pokusaj tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odi u safe mod i odatle obriši, ako opet neće, onda ga nađi ručno i ručno obriši...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
ovaj program je odlican za te malware al nazalost nije besplatan..radit ce ti 30 dana a dotle ves obrisat, probaj http://individual.prevx.com/: goood : |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
C:\RECYCLER\S-1-5-21-1659004503-448539723-682003330-1003\Dc1.zip »ZIP »SmitfraudFix/Process.exe - Win32/PrcView application C:\System Volume Information\_restore{894F40B3-FFC9-4F6D-9985-9579085FFFD5}\RP94\A0069738.exe is infected with application Win32/PrcView. C:\System Volume Information\_restore{894F40B3-FFC9-4F6D-9985-9579085FFFD5}\RP94\A0072757.exe is infected with application Win32/PrcView. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
AVG Anti-Spyware,AboutBuster,SpybotSD,Spyware Doctor,Trojan Hunter Scanner,Ad-Aware SE Professional,BitDefender 9 Professional Plus,XoftSpySE,Ccleaner,Ad-Aware SE Professional i Hijack This. Ubojit koktel sa safe modom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Odi u C disk i gore odi na tools/folder options view i makni kvacicu s hide protected operating system files (Recomended) I trebo bi sada viditi i System Volume Information i RECYCLER kasnije opet stavi kvacicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A opet ne moze pristupit System Volume Information, ja mislim da se ne moze uc.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
ne znam da li je povezano sa crvima i spywareom ali ovo mi redovito dolazi kod startanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
yup yup usipio uči u recycler ali tamo više nema ništa, one down i guess ali da istina u System Volume Information ne mogu uci access denied |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ugasi System Restore (Turn off System Restore on all Drives) restartaj komp i onda sa NOD32 ponovo pregledaj komp @edit prije "Majke svih rjesenja" ![]()
![]() |
#19 |
Premium
|
Skrati si muke već si mogao dignut vindowse i ja sam se zezao kod jednog tipa dva dana i onda mi je sve to dosadilo ,podignuo nove vindovse pogotovo kad vidim ,plavu smrt.
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Za to ne treba nikakav program, samo preuzmeš vlasništvo nad folderom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
eh? sorry ne kužim ljudi. Mislio sam da sam ga ubio sa avastom u safe modu, a rekao je da ga je ubio i ja restartam komp i NOD32 ga opet nađe... ae samo mi još kažite to "preuzimanje vlasništva" ili mi dajte taj programčić pa ako ne ga formatam, tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: yggdrasil. 20.01.2007. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
koji sam ja idiot, nisam se ni sjetio progooglat ovo gore. uglavnom skinuo sam ga sa regrunom, ali mislim da je druga opcija bila da se isključi system restore pa onda antivirusom prođe što je več "zippo61" rekao, hvala ljudi gotovo je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Konacno, gotova sapunica ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|