|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Zanima me jel moguće imati dva različita "keksa" rama ? naime imam A-Data i zanima me dal bi mogao uzeti npr. corsair ili slično ? Hvala ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Naravno! Uskladiš samo latencije, znači ako jedna može raditi na 6-3-3-2, a druga recimo 7-3-3-2.5 morati ćeš držati na 7-3-3-2.5.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
U pravilu radi bez problema, pogotovo ako napravis ovo sto POP kaze, ali preporuca se ipak testirati prije kupnje. Provjeri sa ducanom da li mozes testirati memoriju prije kupovine ili dobiti povrat love ukoliko ti se memorije ne slazu. Npr, na moj upit u HGspotu da li mogu vratiti modul i dobiti lovu ukoliko mi se ne slaze sa maticnom rekli su da nema problema. Pa cemu riskirati? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali, ovisi i o soketu. Npr sck a i 754 nemaju pravi dual channel i na njima češ moć 2 memori različitih čipova uskladit. Dok 939 je malo zahtjevniji jer ima pravi dual channel i integrirani memorijski kontroler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ima Asusovu P4P800SE ploču, rame koje je rekao, preskija na socketu 478. ![]() mogao je i mene pitat... ako on nije skužio što mu pokušavate reći ja sam i nije mi problem mu to napravit ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|