|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() vako, imam GeForce 440mx...na njoj stock cooler danas idem otvarat kuciste za***ancije radi..i kad vidim da se cooler na grafi uopce ne okrece, skinem...vidim da termalne paste uopce nema (zadnji put sam je stavljao u 2000. ![]() sad vi meni recite kako je moguce da graficka prezivi bez vrtnje ventilatora i bez termalne paste sigurno barem godinu dana...uzeci u obzir da mi je komp. pretezito za igranje i multimediju...bas gdje se najvise napreze... ja nisam mogao vjerovat, ko jos kaze da 440mx losa kartica ![]() al dobro to nije zasto sam pisao topic, mene zanima zasto se moj vent prestao vrtjet...i ako je s njim svrseno, dajte mi neki vent koji ide na moju zvijer ![]() pozdrav edit: evo ocistio je u potpunosti, i jos se nece vrtjet, zavrtio je prstom i mislim da ima max 300RPM (ne 3000, 300) ja bi je mogao brze vrtjet... any suggestions? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Kupi plavog zalmana za 25KN i namontiraj gore. Nije izgorila, šuti! Neki dan sam vidio mx400 na plehu aluminija i prašini, vent ne radi tko zna koliko, stavio pasivac od 9600 i vozi dalje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
nemogu roknut ono plavo gore, trebam nesto sto je debelo max 25mm ono je 37... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Skrati ga ubodnom...
|
|
Oglas
|