|
![]() |
#1 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Problemi s zvukom nakon novih biosa
Problem se javlja od kada sam stavio nove biose zvuk steka ( kao da proc radi na 100% ) ili ga uopce nema a ponekad zbloka komp kada pustim u win media playeru , u ovim windowsima steka ili ga nema a u drugima ga uopce nema , probao sam reinstalirati zvuk i kada restartam tada radi ali na iducem resetu vise ne radi i nema ikone od zvucne jednostavno se ne podigne i kada ga pokrenem rucno nema svih opcija i primjetio sam da mi zvuk pucketa kada nije nista pokrenuto . Biosi su bili 6.10 sada su 6.20 instalirani u win xp-u a Konfa je ova ( ako treba jos kaj napisati recite ) MB - MSI 865pe neo 2-v CPU - celeron 2,6 512 rama Zvuk ac97 5.10.00.5620 ver Biosi su skinuti preko i MSI live Monitor ( nasto taj problem ) i s glavne stranice ( isti drek ) A ovi biosi mi trebaju jer mi ubuntu i fedora ne rade ako su stariji biosi pa me zanima kaj napraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
|
Kako misliš da ti umbutu ne radi preko starijih biosa, to mi je malo čudno. Ali sam si našao problem, bios. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hurr durr
|
Nije radio pa sam stavio novije biose i radio je ali s problemima sa zvukom i sada sam vratio na stare i sve radi OK ( da linux sada radi bez greske ), ocito mi je bio problem s starim biosima ( valjda nisu sjeli kako trebaju ) pa nije htio pokretati cd/dvd rom u linuxu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|