|
![]() |
#1 |
Guest
|
Windows se nece bootati
Evo, nece mi se bootati, a nemam vremena to rusiti, doci ce mi za 20-etak minuta frend s praznim CDom, jer moram ubaciti drivere od sate na moj originalni windows XP Pro CD, pa samo nabrzaka ako netko zna, kaj tocno moram napraviti, bootanje mi stane ovdje: http://img179.imageshack.us/img179/2...2007562tl0.jpg Sta tocno moram kopirati, tj. otkud, a gdje vidim ocito. Jooj koja sam budala, sorry ljudi kaj sam to ovdje stavio, a ne pod softverske probljeme. Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 06.01.2007. u 19:22. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
A kaj ce ti driveri od SATA na orginalom CDju od windowsa, tj znaci preprzit ces novi CD kopirat win tam i sloziti drivere od SATA? why? Stavi si drivere na disketu, pa pokreni bootanje s orginalnog CD windowsa, ubaci disketu uzmi drivere. Preporuka, napravi repair, tj reinstaliraj windowse, do ovog je vrlo vjerovatno doslo zabog problema s diskom...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
on hoće bootati sa windows cd-a i za to mu trebaju sata driveri Mad_Duke pokren automatski repair, pa će se svi filevi nanovo iskopirati, mene je dvaputa spasilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Za onaj Automated system recovery me trazi neakvu disketu, koju nemam, a stavljao sam drivere od SATA kontrolera na CD zato kaj na laptopu nemam floppy, pa nemrem nikak doci do drivera ![]() Jel ima nekaj u recovery console, kaj bi mogao upisati? Jedina naredba koju ja znam tamo je fixboot, a to mi nikaj u ovom slucaju ne pomaze ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Sredjeno. CD me nekaj zezao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|