|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
korisnički račun?
Ja sam otvorio svome sinu korisnički račun na svome računalu. Njegov sam račun limitirao ali mi to još nije dovoljno jer zbog poslovnih dokumenata i poslovnih programa on nebi smio imati pristup istima pa bi me zanimalo dali postoji način da se određeni korisnički račun ograniči samo na mogućnost korištenja određenih programa kao npr igranje igrica gledanje dvd-a ali da ostale programe ne može pokrenuti kao niti brisati ono što je kreiorano od strane moga korisničkog računa. Ako netko ima link sa mogućim pojašnjenjima postupka bio bih vam jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
isključi simple file sharing (u folder options) i složi permissione na svojim folderima (u propertisima tih foldera) da možeš samo ti pristupati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kada se logiraš kao "marko" dovoljno ti je sve držati u My Documents folderu. Permissioni na njemu su složeni tako da pristup imaš samo ti i administratorska grupa. Takvi su permissioni na svim "my documents" folderima za svakog korisnika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|