|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Imam plocu ASUS P5P800, i 4 memorijska slota. Skoro sam nabavio 4 modula po 1Gb i uredno ih testirao jedan po jedan, sve je proslo OK. Kad sam ih sve postavio u slotove, sve je radilo prema ocekivanju. Kasnije sam primjetio da se pri butanju ne vidi prema ocekivanju 4,0 Gb RAM vec 3, nesto. Provjerio sam BIOS i nisam nasao nista neobicno. Naravno radi se o dual chanel modu. Kad sam ukljucio ASUS-ov PC Probe on vidi sva 4 modula, i prikazuje ih sve, ali u odjeljku Memory pokazuje da je total 2097151 i Free 2097151. To me buni jer pri podizanju sistema je jedano, pri pregledu drugo a stvarno stanje je trece. Memorijski moduli su Kingmax od po 1 Gb DDR-400 PC3200 DIMM. Volio bih cuti misljenja ostalih! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
evo ja sam kupio novi komp i tu kingmaxovu memoriju i mislim da je bas taj kingmax kriv za cudno startanje mog kompa(nestartanje) saltam ja te kigmaxove po utorima(ima ih samo 2,lol) u jednom bipce kao da nema rama u drugom radi ali sumnjivo, zaledi se svako malo. Nisam strucnjak ali ako imas 4 utora i 4 memorije igraj se permutacija, isprobaj sve moguce kombinacije tih memorija po uorima, zhnam da je puno posla ali to je ejdino sto ti aj mogu rpeporucit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|