|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ne radi mi ni jedna graficka
dakle, problem je sto mi na maticnu nejde ni jedna graficka osim stare matroxice koja radi bez problema. dobio sam za Bozic graficku u nadi kako ce sve biti lijepo i krasno, cim sam ju stavio u komp i upalio cuo se zvuk koji ne upucuje na dobro. na internetu sam pogledo za MSI 848 Neo-V kakve vrste agp kartica idu ali ni to nije pomoglo. graficka je ati sapphire. zvuk koji se cuje je kao da nema graficke u slotu. ima li tko kakvu ideju o ovome??? bio bi jako zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Točno koja grafa? ATI Sapphire je preopćenito.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ati Sapphire 9600xt edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa sta je ovo, jucer me frend iz Vukovara zvao da mu ne radi nova (Bozicni poklon) agp Ati x1600pro Sapphire na MSI ploci : baad : ? Proradilo kad je izvadio bateriju na pola sata jer telefonski nije uspio skuzit di je jumper za clear cmos, pa probaj i ti. Znaci clear cmos ili bateriju van na pola sata.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
meni nije pomoglo. jel moze bit da je zbog napona na agp-u? agp 8x su i graf i maticna |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mozes li probati tu 9600xt u drugom racunalu, cisto da budes siguran da radi? Makar mi prije smrdi na problem nekompatibilnosti sa MSI plocama. Te ploce su zaista osjetljive.
![]() |
#7 |
Premium
|
ovo pise za maticnu One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V not supported). ako sam sad sve dobro shvatio: u biosu agp voltazu ne mogu spustit ispod 1.5 a ako je 8x onda treba biti na 0.8V, nadogradit cu bios pa sta bude edit: trebo sam se prije posavjetovat s ovom listom http://www.msi.com.tw/html/products/...88v2.0/vga.pdf edit2: nije pomoglo Zadnje izmijenjeno od: ljudi. 25.12.2006. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pod 8x pripada i 0.8 V i 1.5 V...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
a kaj znaci ak mi ne okrece ni ventilator na grafickoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LOOOL, onda je 99% neispravna grafa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
meni 9600 na msi radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
nisam se salio. nije ovo prva graficka kojoj ne radi ventilator na ovoj maticnoj ali mislio sam da je to zbog te graficke, sad sam skuzio da ni na ovoj se ne okrece. maticnoj otiso agp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
na grafickoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
evo samo da javim da je bio problem u napajanju na kucistu. sad je sve rjeseno... da se zna da je i to moguce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|