|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Kompjuter se "zaledi"
Ovako, tijekom 5 i pol sata Stress Prime Orthos-a dok radi, uđem na net komp se zaledi. To je prvi slučaj. Drugi slučaj : encodiram divx nekih 2h uđem na net isto se zaledi no ovaj put dobijem i plavi ekran ![]() Malo sam tražio o tom win32k.sys i kaže da ako sam siguran u memoriju da je problem u driveru od neke komponente no koje ? Sumnjam na zvučnu te dali treba instalirati driver od zvučne na matičnoj ako se ista ne koristi ? Problem se ne javlja uvjek nego iznenada, bez pravila no uvjek kada idem na net. Jel moguće da Mozilla tu ima svoje prste ? Igrice rade bez pardona. Ajd neke ideja nabacite ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
to, dok je racunalo naklokano ili na default sve? to recimo meni nekad kad ne dignem dosta voltaze a idem preko 4ghz na svome... isto tako plavi ekran dobijem i isti takav error, dam malo voltaze i sve radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Nije problem dati voltažu ali komu ? Drugi slučaj se desio na deafultnim postavkama. Za proc znam da nije problem, pa 9 sati je radio Orthos "Small FFTs - stress CPU" i sve ok. Instaliro sam hrpu programa dok radi Orthos i sve ide ok no kresnem Mozillu - on zaledi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
cini mi se kao da je onda memorija u pitanju, kao da dobije neki udar.. probaj ako imas 2 keksa, jedan van pa viditi kako se ponasa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|