|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Sapphire ATI Radeon 9600 ATLANTIS - crkla?
Pozdrav. Prije nekih mjesec-dva dana mi se pojavio prvi simptom: pri paljenju windowsa nisu se uspijevali loadati driveri od grafičke, pa je sve išlo jako sporo. Reinstall windowsa to NIJE riješio. To je s vremenom nestalo, a onda se pojavio sljedeći simptom: pri loadanju windowsa, nakon onih crtica kad bi trebao doći dio za login, isključi se monitor. Ajde nekako sam uspijevao upaliti računalo, a onda je došao sljedeći simptom: restart u igri. Pomislivši da se pregrijava, promijenio sam pastu i osigurao dodatno hlađenje. No to nije ništa riješilo, jer su se počela događati sva tri simptoma odjednom. ![]() Kad sam stavio drugu karticu, 9600pro, sve je bilo u redu. Trenutno i pišem koristeći se tom karticom. Što vi mislite? Nadalje, treba mi nova kartica. Našao sam 9700pro, za 350kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti pisti ploca znaci da uopce ne prepoznaje grafu i najvjerojatnije jer riknula ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
malo je OT,no sta zanci to atlantis?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
atlantis je ako se nevaram skresana verzija. Odnosno ima malo manje taktove neg obicno. A sto se tice doga da ti je grafa crkla imam x800 neku i iste je simptome imala u pocetku. Al ova je kad uspije uc u win radila ko zmaj. Ali upalit komp je koma. Sad samo ploca tuzno pisti i nakon nekog vremena udje u win. Cujem zvuk na zvucnicima pa znam da je uslo u win. I kad nakon nje stavim drugu grafu, koja je ispravna i koja inace radi u kompu onda mi prozori kazu da je promjenjeno i sta ja znam. Uglavnom kao da prepozna grafu, al nedaje sliku. I grafa se i ugrije malo i sve kao da radi. Mozda bi na sljepo mogo i igrat nesto il izvrtit 3d mark. U svakom slucaju nerazumijem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|