|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Novosti od 1.4.
Pošto 1mbit stoka nije dirala (osim uploada), pitanje je kolko će flat dolje... http://img133.imagevenue.com/img.php..._122_339lo.jpg |
![]() |
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
oO, iskreno ni ne treba mi veci download ali povecanje uploada iako mizerno pozdravljam..... a cujte nista do sljedeceg BigBrothera od kvalitetnih sniženja kako se meni ćini... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
svako rezanje cijena je pohvalno i dobro. Drugi je problem kaj to ide puževim korakom. Ko onaj puž u Čudesnoj šumi dok ga je medo pital a di je ta rupa? a oo(puž) veli daleko, putovao je cijelu noć. A rupa nekoliko medinih koraka daleko. Tak je i sa našim netom. Ide sporo. ali nek barem onda bude ROCK STABLE a ne da zadnji dan u mjesecu se cijeli dan nemrem spojiti a ostalo mi još 1,5 GB. I onda pred večer mi se spoji i još mi taj promet onda ode u sljedeći a ne tekući mjesec. To mi se desilo prošle godine sa 8og na 9ti mjesec...... Od onda sam više u zg neg doma a tu me zekaju ConnectionPointovi ![]() nekad se da igrati nekad neda
#10 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Prema istraživanju jedne Njemačke tvrtke Hrvatska ima poražavajuće rezultate. Svega 5% stanovništva koristi se širokopojasnim internetom. Razlog je naravno visoka cijena ali i politika T-coma. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Da ne govorim da nam se i slovenci smiju... nedavno sam razgovarao sa jednim klijetnom, i u neslužbenom dijelu razgovora mi se pohvalio sa 20Mbit-nom vezom za neke sitne novce... Nevjerovatno...
#13 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
E da
Onda lijepo uzet 20-ak km gajtana i povuč si net iz slovenije bar ovi u zg! Recimo da flat sa pretplatom bude 150 Kljuna sjeo bi ko budali Šamar!
#19 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
bice zanimljivo vidjeti odgovor Amis na ovu t-com akciju ako uvedu paket 5mbit/1mbit fijuuuuuuuuu ![]()
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nakon 1.12, 15.12, 1.1, 15.1, 1.2, 15.2, 1.3 baš više nevjerujem da će tako nešto spustit cijene jer ih baš i nisu sve ove dane. Miratz Pusti ti Slovence da se nama smiju. Reć će ti svako u pograničkom djelu da odkad je Mujo u sloveniji uzeo wirelles da cijela Slovenija surfa besplatno. Dok ovdje kod nas dok prokopaju optiku kroz Velebit čemo se načekat.Vjerovatno će probit naš najveći tunel i zaustavit promet dok neprovuku kabel po sredini. Mislim da možemo tek drugi tjedan u 4 mjesecu očekivat neko povećanje brzine u nekom super paketu tipa balone na balkone |
![]() |
![]() |
#23 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Svaka promjena na bolje je dobra, pa makar i za ~50 kbit-a... Neko je već primjetija da se ide puževin koracima, al je*iga ja razmišljam; bolje išta nego ništa
#25 |
Njub :P
Datum registracije: Jan 2007
|
mda, bit ce njima dobra ova akcija kad sad svi korisnici, u prvom redu mi sa 1Mbps popi*dimo i odemo na amis il nes slicno pogotovo jer smo nakon ovakvog odugovlacenja ocekivali nes vise od povecanja uploada. a i s tim snizenjem flata si isto mogu puno toga napravit kad sam na paketu od 5GB. vec sam mislio da ce se opametit sad kad se konkurencija udara, al oni jednostavno ne shvacaju.. |
![]() |
![]() |
#26 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
#29 | |
big marine
|
Citiraj:
A tekom za to vrijeme izvlači enormne profite i pere mozak svojim reklamama gdje god pogledaš.
![]() |
#30 |
Ev1LMa5ter
|
Pa ako je iz BUG-a neka netko slikne ili skenira cjelu stranicu pa stavi na net, a ne ovaj komadic... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|