|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Znaci proc je Mobile P4 2,66 i trenutno mi radi na 2,88GHz, temp. skromnih 25-30C. Prije je radio na 1,60GHz a ne na stock 2,66 kao u laptopu, no OC sam ga na max 2,91GHz i dalje neide, nece da boota ak povecam freq premda sam povecavao i voltaze itd. i ak netko moze pomoc da ga dignem jos bilo bi mi drago. Krenimo redom: Ploca je Asus P4P800 SE,Chipset na matičnoj ploči Intel Springdale i865PE, memorija Kingmax MPXC22D-38KT3R-FHA x2, graficka Radeon X800GTO i procesor Mobile Intel Pentium 4 2,66GHz. U biosu je podesen ovak: CPU External Frequency-240 DRAM Freq – Auto AGP/PCI Freq 66.66/33.33 CPU Vcore Voltage- Auto DDR Reference Voltage – Auto AGP VDDQ Voltage 1,50V Evo i slike iz CPU-Z ![]() I kako postignut da mi memorija radi u Dual Channelu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
CPU Vcore umjesto na auto stavi za pocetak 1.55V. Mislim da je to sve sto ti treba. Inace imas mobilca koji je D1 revizija i taj bi trebao ici barem na 3.2GHz. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovakvog je vec imao rocky6 s foruma i nije se bas usrecio s njim. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42582
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |