|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U zadnje vrijeme upgradeam sve na kompu, novi monitor, hard, proc, napajanje ... pa je red dosao i na softwareski dio, tocnije bios .. everest kaze slijedece : BIOS informacije: Tip BIOS-a Award Tip Award BIOS-a Phoenix-Award BIOS v6.00PG Poruka Award BIOS-a 07/29/2004 For nForce2 Chipset Datum izdanja sistemskog BIOS-a 07/29/04 Datum izdanja video BIOS-a 11/09/20 Proizvoðaè BIOS-a: Naziv tvrtke Phoenix Technologies Ltd. Informacije o proizvodu http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS nadogradnje http://www.esupport.com/biosagent/in...m?refererid=40 Problemi i prijedlozi: Prijedlog Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! Prijedlog Sistemski BIOS je stariji od dvije godine. Nadogradite ako je moguæe. koliko je pozeljno (ili nije) upgradeati bios? koje su prednosti a koje mane? sto bi mogao dobiti eventualnim upgradeom biosa? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ak ti sve radi,nije nužno. ja uvjek update-am. Mogo bi dobit poboljšane kompatibilnosti sa nekim uredjajima, ramovima, podrzavanje većih HDD-ova...itd.. teoretski bi se nesto moglo i pokvarit, ja osobno nisam do sad nikad primjetio da je noviji originalni vios bio lošiji od starog...
__________________ |
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Izgleda da je u pitanju neka Epox ploča, a u tom slučaju nemaš službenog novijeg biosa, jedino možeš pokušati sa nekom TaiPan verzijom, koja prepoznaje mobilce i omogućava bolje podizanje FSB-a. Sretno |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam jucer updajeto svoj BIOS. i mislim da nije bas sve proslo OK uglavnom sada ne mogu ni formatirati disk. moze biti razlog bios ili bad sectors. sad mi jedino preostaje izorilati bed sectors ako je do njih
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Imao sam epox 8rda3I, ako nisi nikad flashao vjerojatno ima dosta noviji bios... najvaznije, drž se striktno uputa za flashanje, i obavezno napravi load optimezed settings u bios-u prije flashanja. Ta ploča je bez problema radila sa USB 2.0, za to moras imat Win XP sa najmanje SP1 instalirano.
__________________ |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |