|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
pomoć
Uglavnom imam grafičku gf 6600 GT (AGP) , i clockam ju s rivatunerom , i mući me to što mogu mjenjati frekvencije samo za 2D , 3D performance , a 3D low power nemogu tamo je na defaultu (500,1000)..... i u Hardware montoru piše prilikom pokretanja igre ili bilo koje 3D aplikacije da je GPU na 500 mhz, tj. da radi na low power modu... sad me zanim zašto... imam stolno računalo, a ne laptop, driveri su mi XG 92.91 , nerazumijem u ćem je problem, jel možda napajanje nedaje dovoljno struje grafičkoj, jer imam neko 400W NoName?? Ajd molim vas pomozite... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
vidim da si novi na forumu, tvom problemu vjerovatno ima rjesenje, ali MOLIM TE procitaj pravila i ne pisi u naslovu threada "pomoc"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
sorry faco, mislio sam da ti mogu potraziti pomoc, a od silnih eksperta ni glasa.... : Machineg: Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
uvjek mozes potraziti pomoc, ali ako napises u naslovu s cim imas problem veca vjerovatnost je da ce ti netko pomoci, a usto thread bi trebao admin zakljucati zbog naslova, i daj malo razmisli sta bi bilo da svatko u naslovu napise "molim pomoc" ili "pomoc"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|