|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Dva računala na internet??????
ova tema je bila valjda milijon puta no search funkcija mi ne radi pa bih molio da mi netko objasni sljedeće imam 2 računala umrežena preko 100mbit lan routera siemens se515 koji je adsl modem.problem je da mi nikako ne uspijeva natjerat oba računala na internet istovremeno.kad se jedan konekta drugi stane kod registriranja username-a i passworda-a molio bih za pomoć hvala (meni nema pomoći) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa ako imas router, onda bi se on automatski trebao spojiti, tak da se ne connectas rucno sa svakog kompa posebno ... valjda .... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
prebac ga da radi u ruter modu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
... sa istim Usernameom i Passom se nemožeš spojit istovremeno 2 put ni pod razno, pogotovo ne preko iste linije ![]() U router se unese username i pass i onda se on spaja na net kad dobije signal od kompa. Dakle ne spajaš komp na net nego se router spaja, na kompu samo otvoriš browser ...i trebalo bi radit. E sad, kako je to kod tebe postavljeno?
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
puno hvala dečki sve je rješeno,samo je trebalo postaviti dial on demand i fajrunt hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam i ja jedan problemcic... pokusavam spojiti trece racunalo (laptop) na vec postojecu mrezu (ruter simensov gigaset 555, na koji su vec vec spojeni PC i laptop). Medjutim nikako mi na trecem laptopu kojeg pokusavam spojiti nemoze vidjeti moju mrezu, a uredno vidim tri mreze od susjeda okolo. Stojim dva metra od rutera sa tim jadnim laptopom i on ne vidi moju mrezu, sto je poprilicno frustrirajuce. Ako tko ima vremena i volje molio bi da mi pomognete.... hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa amo po redu: - na routeru stavljena filtracija WiFi usera po MAC adresi - dodaj IP i MAC adresu od laptopa2 na listu - u software od WiFi kartice na laptopa2 upisan ključ WEP/WPA ako isti koristiš - privremeno ugasi firewall - ove dok uspostaviš konekciju, posli uključi ponovo - ako je SSID brodcast na routeru isključen onda privremeno uključi, posli možeš isključit Za sada toliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Svaka cast kompica na trudu... ali uspio sam nekako i sam. Iskreno neznam sto sam i kako isklikao,a li sam se uspio spojiti i sve sljaka. Jos jednom hvala!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|